U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Hoe positioneer ik mijn bedrijf als een goede werkgever in de ‘strijd’ om werknemers? (Noord)
donderdag 25 november '21
tot en met
donderdag 25 november '21

DEZE BIJEENKOMST IS GEANNULEERD VANWEGE DE CORONA ONTWIKKELINGEN
WANNEER U ZICH AANMELD HOUDEN WE U OP DE HOOGTE VAN DE ONTWIKKELINGEN ROND EEN NIEUWE DATUM


De vraag naar technisch geschoold personeel blijft onverminderd hoog. En het aanbod van kandidaten is laag. Maar hoe vind ik dan goede kandidaten voor mijn vacatures? Hoe positioneer ik mijn bedrijf als aantrekkelijke werkgever? Hoe val ik op tussen de andere bedrijven die ook op zoek zijn naar een schaap met 5 poten? Hier kan een goede Employer Branding het verschil maken.

Employer Branding houdt in dat je met je bedrijf een voorkeurspositie krijgt in de mindset van (potentiële) werknemers. Maar hoe doe je dat?

Edwin Klomp
Koninklijke Metaalunie organiseert samen met NPAL (Noordelijke ProductiviteitsAlliantie) een praktische bijeenkomst. Ondernemers uit beide organisaties worden door Edwin Klomp van ASBR uitgebreid bijgepraat over de stappen rond het nieuwe werven van personeel. ASBR is sinds 1991 in het noorden actief op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en carrièreplanning. Tijdens deze bijeenkomst geeft Edwin Klomp aan de hand van succesvolle voorbeelden praktische tips en tricks hoe je zelf aan de slag kunt met Employer Branding van je bedrijf. Met een grote kennis van de regionale arbeidsmarkt heeft Edwin Klomp veel succes met het op de juiste manier positioneren van het wervende bedrijf. Mooie voorbeelden zijn de grote campagnes voor Aldel en die voor Hyzon/Holthausen. Maar ook met kleinere bedrijven heeft Edwin succesvolle trajecten doorlopen. Het zijn dus verhalen uit de noordelijke praktijk die gedeeld worden.

Over NPAL
De bijeenkomst Employer Branding is een gezamenlijk initiatief van Koninklijke Metaalunie en NPAL. De stichting NPAL is een onafhankelijke organisatie die productiebedrijven en technische dienstverleners in Noord-Nederland bij elkaar brengt die de ambitie hebben om zich te verbeteren. NPAL doet dat door in clusterverband voor de verschillende thema’s specialisten van de bedrijven bij elkaar te brengen en van elkaar te laten leren onder begeleiding van een specialist op dat vakgebied. Zo heeft NPAL onder meer een cluster Strategisch HRM en een Community HRM. Meer dan 100 bedrijven participeren actief in één van de activiteiten van NPAL. De bijeenkomst biedt u dus ook gelegenheid om kennis te maken met NPAL.

Aan het eind van de bijeenkomst heb je meer inzicht in hoe je jouw potentiële sollicitanten beter kunt aanspreken, je een succesvolle branding van je eigen bedrijf kunt starten en wat je daarvoor moet doen. Kortom een praktische bijeenkomst met noordelijke collega-ondernemers.

Datum: Donderdag 25 november 2021
Inloop: 16.00 uur
Start: 16.30 uur tot 18.00 uur > met na afloop de mogelijkheid van een optioneel diner
Locatie: Metaal- en Scheepsbouw Opleidingen, Duinkerkenstraat 56-1, 9723 BT Groningen
Telefoonnummer voor contact op 25-11: 06-22394306

Aanmelden
Aanmelden kan via de nevenstaande aanmeldknop. Uw aanmelding wordt automatisch per e-mail bevestigd. Graag daarbij aangeven of u wilt deelnemen aan het optionele diner na afloop. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.


Prijs:
Locatie: Metaal- en Scheepsbouw Opleidingen, Duinkerkenstraat 56-1, 9723 BT Groningen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Hoe positioneer ik mijn bedrijf als een goede werkgever in de ‘strijd’ om werknemers? (Noord), do 25 nov '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven