U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Nationaal Export Event 2021
woensdag 3 november '21
tot en met
woensdag 3 november '21Ontdek de kansen voor uw bedrijf tijdens het Nationaal Export Event (NEX) op woensdag 3 november 2021 in Den Bosch. Centraal staan digitale transformatie en duurzaamheid. Bent u al actief in het buitenland of wilt u voor het eerst internationaal zakendoen? Neem dan deel aan NEX. Aanmelden kan vanaf nu!


Digitalisering en duurzaamheid
NEX is al jaren hét event voor ondernemers met internationale ambities. Ieder jaar komen startende en ervaren exporteurs samen op NEX om ervaringen uit te wisselen en kennis te delen. U krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen over internationaal zakendoen. U kunt ook meedoen aan interessante skillsessies rondom de thema's digitalisering en duurzaamheid, en u kunt verschillende kennissessies bijwonen. Tijdens deze 11e editie van het Nationaal Export Event wordt u bijgepraat over actuele ontwikkelingen en kansen voor uw onderneming in het buitenland.

Verleg uw grenzen
Maak samen met andere ondernemers kennis met internationaal zakendoen. Wat zijn de trends en ontwikkelingen in het buitenland? Wat zijn de eventuele risico's van internationaal ondernemen? Welke praktische zaken zijn van belang bij exporteren? Experts beantwoorden deze en andere vragen tijdens NEX. Laat u inspireren door gastsprekers, doe actief mee met de skill- en kennissessies en vergroot uw netwerk in binnen- en buitenland. NEX opent deuren voor startende en ervaren exporteurs.

Voor wie?
Het Nationaal Export Event is interessant voor:

 • startende exporteurs: u bent nog geen 3 jaar actief als ondernemer en zoekt kansen in het buitenland.
 • ervaren internationale ondernemers: u bent al actief en overweegt om naar nieuwe markten te exporteren.
 • medewerkers van kennisinstellingen en NGO's.
Programma
Laat u tijdens NEX door meerdere experts informeren en inspireren. Op het programma staan:

 • 13:00 uur / Openingssessies met inspirerende gastsprekers over trends in het buitenland en ervaringen van ondernemers met internationaal zakendoen.
 • 14:00 uur & 15:00 uur
  • Skillsessies rondom de volgende thema's:- green recovery- digitalisering
  • Kennissessies voor startende en ervaren exporteurs:- profiteren van handelsakkoorden- spoedcursus Incoterms- export game
  • Sessie gepresenteerd door het Oranje Handelsmissiefonds
  • Talkshow: Internationale onderneemsters met impact, werken aan groen herstel
  • Gedurende de hele middag is er ruimte om te netwerken met andere ondernemers en experts van RVO, evofenedex en ING
 • 18:00 uur / Afsluiting van NEX
Bekijk het volledige programma op de website van NEX. In de week na NEX kunt u ook nog digitale afspraken maken met de adviseurs van het buitenlandnetwerk.

Meer informatie en deelname
Deelnemen kan door u aan te melden op de website van het Nationaal Export Event (NEX). Deelname is gratis.
(Datum en locatie zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen op het gebied van COVID-19. De richtlijnen van het RIVM en de locatie voor het organiseren van evenementen worden gevolgd.)

Heeft u nog vragen? Bezoek dan de website van het Nationaal Export Event (NEX).

Organisatie
RVO organiseert het Nationaal Export Event in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken en in samenwerking met evofenedex, ING en Oranje Handelsmissiefonds.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Nationaal Export Event 2021, wo 3 nov '21
 • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven