U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

TValley Tech Conference (district Oost)
donderdag 30 september '21
tot en met
donderdag 30 september '21

Op 30 september a.s. wordt de TValley Tech Conference georganiseerd voor leergierige engineers! Engineers met een passie voor robotica, mechatronica, ambient intelligence. Deze middag zit bomvol met technologische inspiratie, kennissessies en mogelijkheden om vakgenoten te ontmoeten.

Programma
12:30 – 13:00 uur | Welkomsthapje en -drankje
13:00 – 16:00 uur | Doorlopende kennissessies
13:00 – 16:00 uur | Maak kennis met TValley partners en hun innovatieprojecten
16:15 – 17:00 uur | o.a. Steven van Roon over de (groei)ambities van TValley
17:00 – 18:30 uur | Let’s connect!

Kennissessies
Als engineer ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Bij TValley kijken we vooruit, waar heeft de maakindustrie de komende jaren behoefte aan? Hoe kan ik hier als systems engineer of R&D engineer mijn steentje aan bijdragen? De kennisinstellingen en onze bedrijven hebben een uitdagend programma met kennissessies neergezet!

💻 Advanced perception & AI: hoe verkrijg je waardevolle informatie door gebruik van AI en sensoren waarmee je autonome acties realiseert zoals kwaliteitscontrole of objectherkenning?
🔗 Systems Engineering: Hoe vlieg je dit project aan om uiteindelijk tot het beste product te komen? Systems Engineering is een geschikte werkmethode. Een multidisciplinaire aanpak om deze systemen te ontwikkelen, realiseren en beheren.
👨‍🔧 Human Machine Interaction: Hoe kunnen mens en machine elkaar versterken en optimaal samenwerken? Dit heeft alles te maken met Industry 4.0. In productie-omgevingen worden machines niet alleen ingezet voor de productie zelf, maar ze spelen ook een belangrijke rol als het om productiemanagement, logistiek, en dataverzameling en -analyse gaat. Belangrijk element hierbij is de gebruikersinterface.
🤖 Autonomous Systems: Productierobots, zelfrijdende auto’s en slimme cloud-databases: autonome systemen die we allemaal kennen. Wij gaan nog een stapje verder! Hoe creëer je een autonoom systeem dat risico’s elimineert en aanpassingsvermogen heeft?
📊 Automation & Big Data: Hoe organiseer en analyseer je big data om toekomstig onderhoud te voorspellen in de maakindustrie?

Ontmoet vakgenoten
TValley bestaat uit een rijk netwerk aan partners, zoals Hogeschool Saxion, RIWO, Voortman Steel Machinery, VIRO en Demcon. Tijdens de TValley Conference is iedere partner zichtbaar aanwezig. Ben je op zoek naar een organisatie om samen een innovatieproject op te starten? Wil je je professionele netwerk uitbreiden en een goed gesprek voeren over bijvoorbeeld slimme voedermachines of security drones? Dan is TValley Tech Conference iets voor jou!

Locatie : Enschede - Grolsch Veste
Tijdstip : 12.30 – 18.30 uur
Meer info en aanmelden.

Prijs:
Locatie: Enschede - Grolsch Veste
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

TValley Tech Conference (district Oost), do 30 sep '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven