U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

VS consultdag; Onderzoek mogelijkheden & beperk risico’s
donderdag 30 september '21
tot en met
donderdag 30 september '21

Op donderdag 30 september 2021 organiseert Koninklijke Metaalunie weer een gratis consultdag voor vragen over het zakendoen met de Verenigde Staten (VS). Deze consultdag gaat fysiek plaatsvinden bij Koninklijke Metaalunie (Einsteinbaan 1 in Nieuwegein) als de coronamaatregelen dit toelaten*.

Waarom advies?
Wanneer u zaken wilt gaan doen in de VS is het aan te raden om vooraf (en niet pas bij een conflict) een specialist van het Amerikaans recht te raadplegen. Dit is niet alleen voor een goede onderhandelingspositie, maar vooral ook om de risico’s in kaart te brengen en preventief aan te pakken.

Advocatenkantoor Thorelli & Associates informeert u over (product)aansprakelijkheid, ontwikkelen van marktaandeel, handleidingen, garantie, levervoorwaarden (Amerikaanse), intellectueel eigendom, personeel en andere relevante zaken. Elk consult duurt circa 45 minuten en is in het Engels. U kunt vooraf uw Engelse vragen aanleveren, hierdoor haalt u meer uit uw consult.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor een gratis consult via internationaal@metaalunie.nl. Na aanmelding wordt u door ons benaderd (Hester Schoonderbeek) voor het inplannen van een tijdstip. Deelname is geheel kosteloos, eventuele vervolgafspraken zijn voor eigen rekening. De consultdag vindt dus plaats bij Koninklijke Metaalunie (Einsteinbaan 1, 3439 NJ Nieuwegein).

Meer informatie
Internationaal Ondernemen, 030 – 605 33 44 of internationaal@metaalunie.nl.

*Indien de coronamaatregelen het houden van een fysieke Consultdag in de weg staan, zullen we die dag een Consult houden middels MS-Teams. Uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.

 

Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

VS consultdag; Onderzoek mogelijkheden & beperk risico’s, do 30 sep '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven