U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Techniek Tastbaar
vrijdag 1 oktober '21
tot en met
vrijdag 1 oktober '21

Techniek Tastbaar zal op 1 oktober 2021 worden gehouden bij De Bonte Wever. Het evenement start om 12 uur en het duurt tot 20 uur. De organisatie is in handen van Sterk Techniek Onderwijs (STO) regio Assen. Gelukkig zijn de verwachtingen op dit moment dat het evenement dit najaar weer gehouden kan worden. 

Techniek Tastbaar is een beleef en doe- event voor leerlingen van 10 tot 16 jaar waarin we de jeugd met zoveel mogelijk facetten van technische beroepen in aanraking laten komen. Te weinig jonge mensen kiezen voor Techniek omdat hun beeld onvoldoende of zelfs negatief is, ondanks de diversiteit binnen deze sector. Ze kennen uw organisatie niet en weten ook niet om welke werkzaamheden het zou kunnen gaan. 

Uit ervaring weten we dat er wel grote behoefte is aan jonge mensen die voor een opleiding in de techniek kiezen. Dat is nu precies de reden waarom we technische bedrijven benaderen. U, als ondernemer, kunt deelnemen met een stand van uw eigen bedrijf en met een doe-activiteit die interessant is voor deze doelgroep. U bent geheel vrij om een leuke activiteit te organiseren. U kunt uw stand naar eigen wens inrichten in de zalen van de locatie of op het buitenterrein. Indien gewenst zal de organisatie u helpen bij het bedenken van een leuke activiteit. Voor de volledigheid, deelname is geheel kosteloos! 

We willen een zo breed mogelijk scala van technische bedrijven uitnodigen om zich te presenteren en om hun mooie techniek te laten zien. Alle leerlingen van groep 7 en 8 en de leerlingen van het VO uit de regio worden uitgenodigd om naar Techniek Tastbaar te komen.

> Lees meer.

 

Prijs:
Locatie: Bonte Wever, Stadsbroek 17, 9405 BK Assen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Techniek Tastbaar, vr 1 okt '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven