U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Kennisuurtje Techport: Oplossingen voor aandrijf- en pomptechniek (district Noordwest)
donderdag 17 juni '21
tot en met
donderdag 17 juni '21

“Dat is leuk aan innovatie, je weet niet of het gaat lukken”

Op 17 juni, van 16.00-17.00 uur, neemt Hans Staal je samen met zijn collega mee in de werkzaamheden van Facta en de rol van Facta binnen het Fieldlab Smart Maintenance.

Binnen het Fieldlab Smart Maintenance van Techport werken verschillende bedrijven sinds 2018 samen. Hans Staal van Facta was hier als een van de eerste bij: “Wij zijn ooit begonnen binnen het Fieldlab omdat we een samenwerking wilde opstarten met bedrijven waar je in het normale bedrijfsleven niet mee samenwerkt. Eigenlijk zijn het je concurrenten. Wij denken namelijk dat we zonder deze samenwerking niet alles eruit halen wat mogelijk is.”

Hans Staal werkt inmiddels 24 jaar bij Facta. Facta is specialist op het gebied van rotating equipment. Ze onderhouden, reviseren, verbeteren en leveren onder andere aandrijvingen, pompen en generatoren. Hans is IT-manager in de ruimste zin van het woord: “Ik werk voor alle zes de vestigingen in heel Nederland en ben een soort vliegende keep op het gebied van IT en Smart Maintenance. Een collega van mij is in eerste instantie bij Techport beland om het geheel mee te helpen opzetten. Nu assisteer ik bij analyses en komen we met ideeën om systemen samen te laten komen en dit uiteindelijk tot een werkbaar product te maken.”

Wil je meer weten over Facta en de rol van Facta binnen het Fieldlab Smart Maintenance? Meld je dan nu aan voor het Techport Kennisuurtje op donderdag 17 juni van 16.00 tot 17.00 uur.

> Meer informatie en aanmelden.


Techport is het netwerk van meer dan 60 scholen, bedrijven en overheden en is actief in de Metropoolregio Amsterdam met de IJmond als kern. Met het Fieldlab Smart Maintenance is Techport aangesloten bij de Smart Industry Hub Noordwest.


Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Kennisuurtje Techport: Oplossingen voor aandrijf- en pomptechniek (district Noordwest), do 17 jun '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven