U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar: Zakendoen in China, ondersteund door de Netherlands Business Support Offices
woensdag 26 mei '21
tot en met
woensdag 26 mei '21

Wilt u zich oriënteren op China als nieuwe markt? Of doet u al zaken in China en heeft u specifieke vragen over wetten en regels die gelden in China of welke kansen zijn er voor uw bedrijf? Wilt u uw contacten uitbreiden of bestaande contacten verstevigen? Een vestiging opzetten of andere relevante zaken. De NBSO’s in China kunnen u bij al deze zaken op weg helpen.

Op 26 mei 2021, van 10.00 - 11.00 uur, organiseert Koninklijke Metaalunie in samenwerking met de Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) in Wuhan en Chengdu een webinar over het zakendoen in China. Deze NBSO’s zijn onderdeel van het handels bevorderende netwerk van de overheid en voor het MKB ingerichte vraagbaak voor het zakendoen in het buitenland.

Programma
Op het programma staat o.a. een presentatie van de chief representatives van de NBSO in Chengdu, de heer William van Tongeren en de heer Fons Lamboo van de NBSO in Wuhan. Zij zullen ingaan op wat een NBSO is, waar deze wereldwijd gevestigd zijn en wat een NBSO voor u kan betekenen. Voor de NBSO’s in China wordt een inzicht verschaft in de specifieke regionale kenmerken van de zes regio’s in China waar een NBSO gevestigd is met een focus op de maakindustrie.
Daarnaast komen in het webinar twee ondernemers aan het woord. De heren Ronald Reunis, directeur van Lumileds en Oscar Salet, sales manager van Timesavers International, vertellen u graag hun ervaringsverhalen over het zakendoen in China. Zij informeren u over zaken die een ondernemer echt moet weten over China en welke voordelen en uitdagingen er zijn.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via de button Registreer op deze pagina. Het webinar vindt plaats via MS Teams van 10:00-11:00 uur. Deelname is gratis.

Meer informatie
Voor vragen kunt u contact opnemen met Team Internationaal op 030 - 605 33 44 of een e-mail sturen naar internationaal@metaalunie.nl.


 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar: Zakendoen in China, ondersteund door de Netherlands Business Support Offices, wo 26 mei '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven