U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar 'Inclusieve Technologie'
donderdag 22 april '21
tot en met
donderdag 22 april '21

De Smart Industry Hub Noordwest organiseert dit jaar speciaal voor mkb'ers in samenwerking met de aangesloten Fieldlabs en samenwerkingsverbanden digitale verdiepingssessies. Hierin geven we jou in een uur tijd een verdiepingsslag in onderwerpen op het gebied van smart maintenance en smart technologieën. In april staat het thema Inclusieve Technologie op het programma!

Inclusieve Technologie
Op donderdag 22 april van 15:00 - 16:00 uur nemen Joris Ebben, Richard Tanke en Judith Jansen van Amfors ons mee in het thema Inclusieve Innovatie. Met het Amfors Inclusive Fieldlab zoeken, vinden, en verspreiden zij technologisch en sociaal innovatieve oplossingen die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ondersteunen om mee te doen op de (reguliere) arbeidsmarkt. Hierbij kijkt Amfors naar (technologische) hulpmiddelen die goed werken in andere sectoren, maar vaak nog niet eerder op deze manier zijn ingezet. Denk daarbij aan een Cobot in hun metaalbedrijf, Exoskeletten op de werkvloer in de pakketsortering, en een Operator Support System dat met AR complexe assemblage toegankelijker maakt. In de verdiepingssessie beantwoorden zij de vraag hoe je inclusieve innovatie kan toepassen en gaan zij graag in gesprek over hoe anderen hier ook mee aan de slag kunnen gaan.

Programma

15.00 - Welkom
15.05 - Stellingen
15.15 - Amfors in het kort
15.25 - Wat is het Amfors Inclusive Fieldlab?
15.35 - Case: Smart Beamer maakt complexe assemblage toegankelijk
15.45 - Wat kan Amfors betekenen voor andere organisaties?
15.50 - Vragen en discussie
16.00 - Afsluiting

Na aanmelding ontvang je een Outlook vergaderverzoek. Daarin staat de MS Teams link voor deelname aan de verdiepingssessie. Neem bij vragen contact op via info@smartindustrynoordwest.nl.

> Klik hier om je aan te melden.


 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar 'Inclusieve Technologie', do 22 apr '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven