U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Denk en praat mee over de nieuwe cao 2021 (district Midden / Noordwest)
dinsdag 11 mei '21
tot en met
dinsdag 11 mei '21In september vinden de cao-onderhandelingen voor het Metaalbewerkingsbedrijf (cao Metaal en Techniek) plaats. Ter voorbereiding daarop organiseert Koninklijke Metaalunie interactieve online achterbanraadplegingen over cao-onderwerpen, waarvoor u van harte bent uitgenodigd.

Hoe gaan we het doen?
U krijgt de mogelijkheid om via een cao-ledenenquête alvast uw mening door te geven (Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u deelnemen aan de enquête? Klik dan hier.). Hou hiervoor onze digitale nieuwsbrieven in de gaten. Ontvangt u deze nieuwsbrief niet, meld u zich dan aan via Metaalunie.nl. Er is ook een speciale cao-nieuwsbrief waarmee u nog beter op de hoogte blijft.

Op basis van de uitkomsten van de enquête worden vier thema’s tijdens de bijeenkomst besproken. Er is ruimte voor interactie met de online deelnemers. Gehoord worden en uw suggesties naar voren brengen, betekent dat u invloed uitoefent op de totstandkoming van de nieuwe cao. Waarschijnlijk worden niet alle suggesties besproken, maar ze worden wel genoteerd en verder in het cao-onderhandelingsproces meegenomen.

We geven u en de andere leden maximaal de ruimte om suggesties in te brengen en met ons mee te praten over wat ingrediënten kunnen zijn van een nieuwe cao. Daarom wordt dezelfde bijeenkomst op zes dagen georganiseerd. Ze hebben een wisselende samenstelling van tafelgasten wat de bijeenkomsten een regionaal karakter geeft. U kunt daardoor aansluiten bij een bijeenkomst met gasten uit uw district, maar u bent daar niet toe verplicht.

Het programma ziet er in hoofdlijnen als volgt uit:
Dagvoorzitter is Barbara de Lange. Barbara de Lange is afgestudeerd socioloog en marketeer. Haar interesse voor menselijke processen geeft zij met veel passie en energie vorm in haar bureau Moondance.

  • 14.30 uur / Ontvangst
  • 15.00 uur / Start livestream cao-bijeenkomst, uitleg regels en kennismaking gasten
  • 15.05 uur / Introductie van het cao-proces (routekaart) en bespreking enquête
  • 15.15 uur / Aan de hand van vier thema’s gedachten uitwisselen
  • 16.25 uur / Afronding
  • 16.30 uur / Einde livestream
Data

Aanmelden
Meld u aan met de nevenstaande aanmeldknop.
Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Denk en praat mee over de nieuwe cao 2021 (district Midden / Noordwest), di 11 mei '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven