U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

3 Webinars: Hoe kan ERP software uw bedrijfsvoering optimaal ondersteunen?
donderdag 17 juni '21
tot en met
donderdag 17 juni '21
ERP is software om uw bedrijfsvoering en productie te automatiseren en te digitaliseren. Met maar een doel: de efficiency en effectiviteit vergroten. Bent u van plan om een ERP systeem aan te schaffen, of is het huidige systeem aan vernieuwing toe, schrijft u zich dan in voor onze gratis webinars over alle ins en outs van een ERP systeem. Metaalunie organiseert deze webinars in samenwerking met SMITZH en het hightec platform West-NL.

ERP, oftewel ‘Enterprise Resource Planning’, is software waarmee u de financiën, toeleveringsketen, operaties, rapportages, productie en HR-activiteiten van uw bedrijf beheert. Met ERP automatiseert en digitaliseert u uw bedrijfsvoering en productie, waardoor de efficiency en effectiviteit wordt vergroot. Hiermee krijgt u meer inzicht in de organisatie, biedt het u sturing van de bedrijfsvoering en draagt het bij aan het versterken van uw concurrentiepositie en bedrijfsgroei.


Het klinkt allemaal prachtig en voor veel mkb metaalbedrijven is een ERP systeem het ei van Columbus, voor andere misschien nog een brug te ver, voor sommige bedrijven een teleurstellende ervaring. We hebben ze allemaal al voorbij zien komen.

Reden genoeg om alles eens goed op een rijtje te zetten. In drie speciale webinars, georganiseerd door Metaalunie, SMITZH en het Hightec Platform West-NL, laten wij u kennis maken met alle ins en outs van het systeem. Zodat u straks het optimale uit uw ERP systeem kunt halen.

Voor wie zijn deze webinars interessant?
Bedoeld voor eigenaren, directies en/of functionarissen die bevoegd zijn om beslissingen te nemen over automatiseringsvraagstukken. Deelname is gratis.

Het programma en data

15 april (16:00 - 16:45) - Webinar 1: ERP - wat is het?

We starten het eerste webinar met definiëren wat ERP inhoudt en waarom het verstandig is software te gebruiken die je bedrijfsbehoeften kan volgen. Centraal staat de vraag: hoe start je een ERP project en hoe implementeer je dit vervolgens.

> Heeft u webinar 1 gemist? Bekijk dan het webinar op Youtube

20 mei (16:00 - 16:45) - Webinar 2: ERP - wat kan het?

Tijdens dit webinar bekijken we wat de toegevoegde waarde is van zo’n systeem voor uw organisatie en waarom het de investering meer dan waard is. Centraal staat de vraag: nu heb ik een ERP-pakket, maar wat kan ik er verder eigenlijk mee?

> Heeft u webinar 2 gemist? Bekijk dan het webinar op Youtube

17 juni (16:00 - 16:45) - Webinar 3: ERP - welk pakket kies ik?

In de laatste webinar kijken we naar enkele voorbeelden en leveranciers van pakketten. Er zijn heel veel aanbieders op de markt, in verschillende prijscategorieën, met verschillende achtergronden, van verschillende grootte en met verschillende visies op ERP. Centraal staat in dit webinar de vraag: Waarom deze leverancier van specifiek dit ERP pakket?

Aanmelden
Het volledige programma is te lezen op de website van SMITZH. >> Meld u direct aan!

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

3 Webinars: Hoe kan ERP software uw bedrijfsvoering optimaal ondersteunen?, do 17 jun '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven