U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Geannuleerd: webinar 'Kickstartvoucher; subsidie als uw export wordt geraakt door corona'
maandag 19 april '21
tot en met
maandag 19 april '21


Aanmelden is niet meer mogelijk. Deze bijeenkomst is gecancelled.

Zijn uw internationale activiteiten geraakt door de coronacrisis? Met een Kickstartvoucher neemt u een externe adviseur in de arm, die met u op zoek gaat naar oplossingen. U kunt een kickstartvoucher inzetten voor optimalisatie van de productie- en logistieke keten, het opstellen van een nieuw internationaal sales- en marketingplan, onderzoek naar nieuwe internationale verdienmodellen (bijv. digitalisering) of de organisatie rondom financiën/betalingen en procesbeheer op afstand. U kunt éénmalig een voucher aanvragen. 80% van de kosten, met een maximum van € 2.500,- exclusief btw, worden vergoed. 

Webinar
Wilt u meer weten over de kickstartvoucher, de werkwijze van de adviseur, de aanvraagprocedure en hoe u aan een adviseur komt die bij u past? Koninklijke Metaalunie organiseert op maandag 19 april van 15.00 uur tot 15.45 uur het webinar Kickstartvoucher; subsidie als u export wordt geraakt door corona'.  

Tijdens het webinar worden er praktijkvoorbeelden van diverse bedrijven besproken, waardoor u inzicht krijgt in het gebruik en mogelijkheden van de kickstartvoucher. 

Voor vragen kunt u een mail sturen naar het team internationaal, internationaal@metaalunie.nl.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Geannuleerd: webinar 'Kickstartvoucher; subsidie als uw export wordt geraakt door corona', ma 19 apr '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven