U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Webcast 'De Kracht van Oost' (district Oost en Gelre)
donderdag 4 maart '21
tot en met
donderdag 4 maart '21

Kent u de Kracht van Oost? Op 4 maart 2021 organiseren provincies Gelderland en Overijssel de webcast ‘Kracht van Oost’, waarin we op zoek gaan naar het antwoord!

Nederland staat namelijk voor belangrijke maatschappelijke opgaven. Veel innovatieve oplossingen voor deze opgaven worden ontwikkeld in Oost-Nederland. Laten we gebruik maken van de Kracht van Oost om Nederland slim te benutten.

Over de webcast
Tijdens de webcast bespreken interessante gasten het onderzoek ‘Kracht van Oost’ en de kansen die dit onderzoek biedt voor Nederland. In dit onderzoek heeft een multidisciplinair team wetenschappers gekeken naar de ruimtelijke samenhang van de regionale economie van Oost-Nederland als geheel. Hierbij is vooral gelet op de relaties tussen economie, ruimte en samenleving. Dit leverde interessante aanbevelingen op. Naast het onderzoek komen nieuwe, inspirerende én realistische projecten en initiatieven uit Oost-Nederland aan bod. Ook besteden we aandacht aan de vraag naar het belang van regionaal stemmen en inhoudelijke betrokkenheid van Kamerleden uit ons landsdeel.

Meepraten
Bas van ’t Wout, minister van Economische Zaken en Klimaat en Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, leveren een actieve bijdrage aan de uitzending. Uiteraard zijn ook de commissarissen van de Koning en gedeputeerden Economie van Gelderland en Overijssel van de partij. Naast andere gasten vanuit de landelijke politiek, wetenschap, het bedrijfsleven, onderwijs en media. Ook u als kijker van de webcast krijgt de gelegenheid om te reageren.

Meld u nu aan!
Mis dit inspirerende evenement niet. Kijk live mee en denk ook mee! Meld u nu aan voor deze webcast en ervaar de Kracht van Oost-Nederland!

Praktische informatie
Datum : 4 maart 2021
Tijdstip : 10.30 – 12.00 uur
Locatie : online

Meer informatie en aanmelden

Nederland Slim Benutten
De webcast ‘Kracht van Oost’ is onderdeel van de campagne Nederland Slim Benutten. Alle politieke partijen worden vanuit Nederland Slim Benutten aangespoord om gebruik te maken van de Kracht van Oost. Oost-Nederland voor heel Nederland!


Prijs:
Locatie: Live-stream vanuit Het Koelhuis in Zutphen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webcast 'De Kracht van Oost' (district Oost en Gelre), do 4 mrt '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven