U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

WIZ LinkedIn Banenmarkt Groningen 2021 (district Noord)
dinsdag 2 februari '21
tot en met
dinsdag 2 februari '21

Wat is de Online Banenmarkt Groningen?

Via de LinkedIn-groep “Online Banenmarkt Groningen” kunt u uw vacature(s) delen met werkzoekenden in de groep. Maar u kunt ook andere initiatieven delen. Wilt u binnenkort een of meerdere vacatures online zetten? Doe dit dan op 2 februari tussen 10.00 en 13.00 uur. Dit is het moment waarop werkgevers, intermediairs, werkcoaches én werkzoekenden tegelijk online zullen zijn. Op dit moment kunt u dus meteen de interactie aangaan met werkzoekenden die geïnteresseerd zijn in uw vacature.

Heeft u een of meerdere vacatures die niet zo lang kunnen wachten? De LinkedIn-groep is nu ook al toegankelijk om vacatures in te plaatsen. De vacatures blijven na 2 februari nog een tijd in de groep staan. Heeft u de geschikte kandidaat voor de functie al snel kunnen vinden? Haal in dat geval uw bericht/vacature in de groep weer offline.

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden is erg makkelijk. Zorg dat u een LinkedIn-profiel hebt (aangemaakt) en log in op LinkedIn. In de zoekbalk kunt u zoeken op: 'Online Banenmarkt Groningen', of klik direct op deze link: linkedin.com/groups/13933678. Klik vervolgens op 'lid worden'.

Kent u andere bedrijven of werkgevers die op zoek zijn naar kandidaten voor bepaalde functies of graag hun netwerk willen uitbreiden? Nodig ze dan vooral uit om ook lid te worden van de LinkedIn-groep! Want samen zorgen we voor meer werk.

Tot dinsdag 2 februari om 10.00 uur op LinkedIn!
Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

WIZ LinkedIn Banenmarkt Groningen 2021 (district Noord), di 2 feb '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven