U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Meer grip en zekerheid bij Internationaal zakendoen
woensdag 27 januari '21
tot en met
woensdag 27 januari '21

Hoe gaat zakendoen met andere landen er in de toekomst uitzien? Hoe vergroot je exportkansen? En hoe krijg je meer zekerheid over de bijbehorende verplichtingen, leveringen en betalingen? Internationaal zakendoen biedt veel mogelijkheden, maar het is belangrijk om ook de risico’s goed in beeld te brengen. Kortom: de hoogste tijd om je bij te praten over de risico’s van internationaal zakendoen. 

Meld je aan voor het webinar ‘Internationaal zakendoen’ op woensdag 27 januari 2021 van 11.00 tot en met 12.00 uur.

Programma
Tijdens de online sessie delen Nicole Maters, Trade Specialist bij Rabobank en Jan Albert van Eck, verkoop directeur van Firgos International de belangrijkste ins en outs over internationaal zakendoen. Nicole praat je bij over mogelijke risico’s die ontstaan bij handelstransacties in het buitenland, maar ook over mogelijke oplossingen om deze risico’s te verkleinen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Letter of Credit, internationale bankgarantie of documentair incasso. Vervolgens deelt Jan Albert van Eck zijn ervaringen in zakendoen met buitenlandse zakenpartners. Aansluitend is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden
Deelname aan het webinar is kosteloos. Wil je deelnemen aan de webinar ‘Internationaal zakendoen’? Meld je dan hier aan. Na aanmelding ontvang je in de week voor het webinar een link waarmee je toegang krijgt.

Samenwerkingspartners
We willen jou als ondernemer graag informeren en inspireren over internationaal zakendoen. Daarom sloegen Rabobank, Exportclub Noord, Koninklijke Metaalunie, GO4EXPORT, Ik ben Drents Ondernemer en Kennispoort Regio Zwolle de handen ineen.

Praktische informatie
Datum : 27 januari 2021
Locatie : online
Tijdstip : 11.00 – 12.00 uur
Aanmelden : https://go4export.nl/nl/aanmelden-webinar-internationaal-zakendoen,

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Meer grip en zekerheid bij Internationaal zakendoen, wo 27 jan '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven