U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Online Nieuwjaarsevent (voor alle districten)
vrijdag 22 januari '21
tot en met
vrijdag 22 januari '21

Let op: Bij aanmelding na 15 januari kunnen we niet meer garanderen dat de bijbehorende attentie tijdig bij u is. Uiteraard kunt u wel gewoon digitaal meedoen, de attentie komt dan later.
Op 22 januari zetten we definitief een streep onder het moeilijke jaar 2020
en knallen we met een spetterend digitaal live event 2021 in!


Live vanuit de speciale mkb maakstudio in Nieuwegein kijken we terug naar 2020, maar werpen we vooral de positieve blik op het jaar dat voor ons ligt. Het wordt een (culinair) spektakel waar u interactief vanuit huis aan kunt meedoen. De meeste benodigdheden daarvoor krijgt u van ons thuisbezorgd.

Maar de nadruk ligt toch wel op de inspirerende verhalen van ondernemers die hun ervaringen met u delen. Over ondernemen in de coronacrisis, maar vooral ook over hoe zij kansen denken te benutten in de komende jaren. Alex Duiker, eigenaar van Von Gahlen en winnaar van de Koning Willem 1 prijs 2020 vertelt waarom hij die prestigieuze award heeft gewonnen en welke impact corona op het bedrijf heeft. Mirelle Pennings, directeur Commercial Banking Rabobank, schuift aan om te vertellen over het familiebedrijvenonderzoek waarin zeven krachtige ingrediënten die familiebedrijven vitaal en energiek houden, worden beschreven. Zij gaat hierover in gesprek met Sascha van Amelsvoort, algemeen directeur van Amu, een klein familiebedrijf gespecialiseerd in frezen. Sascha is ook actief lid van Metaalunie Jong Management en vertelt wat MJM doet voor jonge ondernemers.

Speciale gasten

De ingrediënten die wij vanuit Nieuwegein via dit live spektakel toevoegen zijn prijswinnende ondernemers en Robèrt van Beckhoven, ‘Meester Patissier’ en ‘Meester Boulanger’ en bekend van het tv-programma ‘Heel Holland Bakt’. Gastheer is de aanstekelijk enthousiaste Dolf Jansen, die ons, zelfs een keer letterlijk, een kijkje in de keuken laat nemen van de ondernemers. Letterlijk geldt dat vooral voor de keuken van succesvol ondernemer Robèrt die samen met Metaalunievoorzitter Fried Kaanen de potten en pannen laat rammelen. Voor Fried weer eens wat anders dan het metaal van de scharnieren die hij met zijn bedrijf Bosch Scharnieren produceert. Naast dit smakelijk intermezzo wordt er samen met u gepraat over de kansen die 2021 biedt en kunt u vragen stellen aan de gasten in de studio.

Smart Award
Het absolute feestelijke hoogtepunt wordt bereikt als de districtswinnaars van de Metaalunie Smart Manufacturing Award bekend worden gemaakt. Dat wil niemand missen! Samen met u wordt het dan een echt goed begin van 2021. Na dit event kunnen we geïnspireerd door alle verhalen en andere smakelijke ingrediënten vol goede moed beginnen aan 2021!

> Meld je aan snel via de nevenstaande aanmeldlink en begin het weekeinde op de beste manier!

We starten om 16.00 uur! (Inloop vanaf 15.30 uur)


    We vragen uw privéadres zodat wij u de attentie gelijk toe kunnen sturen!

NB Dit event is exclusief voor Metaalunieleden.

Prijs:
Locatie: ntb.
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Online Nieuwjaarsevent (voor alle districten), vr 22 jan '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven