U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Hannover Messe: de grootste digitale technologiebeurs
vrijdag 16 april '21
tot en met
vrijdag 16 april '21
Van 12 tot en met 16 april 2021 vindt de Hannover Messe in volledig digitale vorm plaats. Het evenement omvat een uitgebreid conferentieprogramma met actuele onderwerpen op het gebied van o.a. digitalisering, productietechniek, research en development en energie.

Ontmoet Nederland op Hannover Messe 2021
Ruim 35 Nederlandse bedrijven en organisaties nemen deel aan de digitale Hannover Messe van 12 t/m 16 april 2021. Niet alleen individuele deelnemers, maar ook het Nederlandse Paviljoen 'Holland High Tech House' en het Nederlandse Startup & Scaleup Paviljoen zijn prominent aanwezig.

Nederland presenteert zich op de beurs onder de titel ‘Integrated Smart Industries for recovery in Europe’. Nederland biedt samen met Duitsland het beste en meest flexibele productieplatform en digitaal verbonden netwerk, waarmee we multi-disciplinaire hightech oplossingen bieden op het gebied van o.a. Mobiliteit en Energie. Daarnaast zijn we een sterke en betrouwbare Sourcing Partner voor de Duitse industrie en innovatiepartner voor sleuteltechnologieën. Samen komen we tot een versneld herstel en een weerbaar Europa. Vanuit Nederland is onze focus gericht op de thema’s Smart Industry, energie, mobiliteit en sleuteltechnologieën. Deze thema’s worden tijdens 6 live streams uitgelicht. Bovendien nemen ook Nederlandse experts deel aan interessante paneldiscussies en bijeenkomsten. 

Op de Hannover Messe 2021 worden meerdere interessante sessies georganiseerd die de samenwerking tussen Nederland en Duitsland bevordert. Ook hebben we matchmakingssessies op het programma staan.

> Klik hier voor de sessies. (Bekijk hier het volledige livestream programma.)

Livestream met Fried Kaanen en anderen op 15 april
Op donderdag 15 april organiseert Metaalunie van 14.30 tot 15.25 uur een livestream discussieforum met als titel: ‘Flexibility in industrial supply to keep the industry on track’. Om aan de stream deel te nemen moet u zich eerst even registreren als deelnemer van de Messe.

> Vraag gratis kaarten aan. Klik hier!Meer informatie
Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de Hannover Messe, stuur dan een mail naar : hannovermesse@metaalunie.nl.

 


Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Hannover Messe: de grootste digitale technologiebeurs, vr 16 apr '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven