U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Get Smart Event (district Zuid-Holland)
donderdag 3 december '20
tot en met
donderdag 3 december '20

Kenniscentrum Business Innovation en haar projectpartners Innovation Quarter, FME en Hogeschool InHolland nodigen u van harte uit voor het Get Smart Event waar wij de resultaten van het project graag met u bespreken tijdens een interactieve online livestream.

Hoe kunnen mkb-bedrijven in de maakindustrie de kansen die slimme digitale technologie hen biedt beter identificeren, ontwikkelen en vermarkten?

Met deze vraag als uitgangspunt heeft het Kenniscentrum Business Innovation de afgelopen twee jaar in het project Get Smart onderzoek gedaan naar de manier waarop 12 mkb-bedrijven uit de regionale maakindustrie hun innovatievermogen hebben kunnen versterken om meer en beter gebruik te maken van Smart Industry.

Voor veel bedrijven is het wel duidelijk dat slimme digitale technologie (Smart Industry) kansen biedt, maar hoe herken je die kansen en hoe vertaal je die kansen naar nieuwe producten en diensten?

En nog belangrijker: welke valkuilen kom je tegen op het pad naar digitale innovatie?

Studenten hebben de deelnemende bedrijven een spiegel voorgehouden en hen geholpen bij het organiseren van hun innovatieproces. Daar hebben zowel de bedrijven als het Kenniscentrum veel van geleerd. En die lessen willen wij graag met u delen.

> Meer informatie en aanmelding

Voor wie?
Iedereen die geïnteresseerd is, is van harte welkom. In het bijzonder: docenten, studenten, lectoren, onderzoekers en praktijkpartners.

Publicatie
Binnenkort wordt het eindverslag van het project in de vorm van een Digitaal Magazine gepubliceerd.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Get Smart Event (district Zuid-Holland), do 3 dec '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven