U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar 'Werken in Duitsland in coronatijd'
donderdag 17 december '20
tot en met
donderdag 17 december '20

Moeten uw medewerkers in Duitsland werkzaamheden uitvoeren, zoals montage, reparatie of onderhoud aan een machine? Of bent u actief in de bouw? Waarschijnlijk bent u dan al op de hoogte van alle administratieve regels omtrent de Duitse wetgeving.

Corona is een extra complicatie als u gaat werken in Duitsland en is het van belang dat u goed op de hoogte te bent van de extra maatregelen. Op het gebied van coronaregelgeving zijn er namelijk verschillen of een product geleverd of geplaatst wordt. Ook is de duur van de klus en het soort werkzaamheden van belang. Regelgeving is bovendien onderhevig aan continue veranderingen. De coronaordnung is daardoor meer een dynamische wetgeving dan een statisch document. De wetenschap dat Duitsland een federatie is voegt daaraan toe dat elk Bundesland ook nog eens zijn eigen accenten aan die regelgeving geeft.

Tijdens een kort webinar van 3 kwartier geven we aan onder welk coronaregiem leveringen of projectwerkzaamheden vallen en wat de bijbehorende coronaregels zijn. Aan de orde komt onder andere of u samen mag reizen, in een hotel mag verblijven, u in quarantaine moet, of dat u mag pendelen. 

Het webinar wordt georganiseerd in samenwerking met Metaalunie’s partner Nedubex. 

Tijdstip webinar en aanmelding
Het webinar vindt plaats op 17 december, start om 10.00 uur en duurt tot 10.45 uur. Deelname is gratis voor Metaalunieleden. U kunt zich aanmelden via de button Registreer op deze pagina.

Meer informatie
Team internationaal, internationaal@metaalunie.nl, 030 - 605 33 44.

 

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar 'Werken in Duitsland in coronatijd', do 17 dec '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven