U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar Kickstartvoucher; subsidie als uw export wordt geraakt door corona
woensdag 16 december '20
tot en met
woensdag 16 december '20

Zijn uw internationale activiteiten geraakt door de coronacrisis? Met een Kickstartvoucher neemt u een externe adviseur in de arm, die met u op zoek gaat naar oplossingen. Deze Kickstartvoucher is gericht op coaching, kennisverwerking en begeleiding voor herpositionering van uw internationale activiteiten.

U kunt het advies van of de begeleiding door een erkend deskundige inwinnen voor onder andere de optimalisatie van internationale productie, leveranciersketens en/of logistieke processen, het opstellen van een nieuw internationaal sales- en marketingplan, onderzoek naar nieuwe internationale verdienmodellen (bijv. digitalisering) of de organisatie rondom financiën/betalingen en procesbeheer op afstand.

De voucher die u éénmalig kunt aanvragen is goed voor 80% van de kosten en bedraagt maximaal € 2.500 exclusief btw. Wilt u meer weten, bijvoorbeeld over hoe u de voucher kunt aanvragen en hoe u aan een adviseur komt die bij u past, neem dan deel aan dit beknopte 3 kwartier durende webinar.

Tijdstip webinar en aanmelding
Het webinar vindt plaats op 16 december, start om 10.00 uur en duurt tot 10.45 uur. Deelname is gratis voor Metaalunieleden.
U kunt zich aanmelden via de button Registreer op deze pagina.

Meer informatie
Team internationaal, internationaal@metaalunie.nl, 030 - 605 33 44.


Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar Kickstartvoucher; subsidie als uw export wordt geraakt door corona, wo 16 dec '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven