U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst: Online Technology Update XL (Oost)
donderdag 26 november '20
tot en met
donderdag 26 november '20

Tijdens de Technology Update XL vanuit de Brainport Industries Campus informeren fieldlabs en projecten op de campus en uit de regio u over de laatste technologieën en sociale innovaties die de 4e industriële revolutie met zich mee brengt en hoe uw bedrijf hierop kan aanhaken.

Dat doen we aan de hand van een virtuele rondleiding op BIC, presentaties, video's en een interview met Frank Mulders, CEO van AAE en Peter de Witte, Manager van Innovatiehuis de Peel, waarin zij hun kijk op innovatie geven vanuit Smart Industry fieldlab "De Peel”.

Tevens kunt u deelnemen aan virtuele break out sessies met thema's als Smart Manufacturing, Smart Supply Network, Digitalization en Training & Education en kunt u meer te weten komen over de mogelijkheden van (financiële) ondersteuning bij uw innovatievraagstukken, onder andere via Smart Industry Hub Zuid.

Het programma wordt afgesloten met een interactieve Q&A sessie, waarin u alle sprekers kunt bevragen over de innovaties die de revue zijn gepasseerd en uitdagingen die u vanuit uw eigen onderneming ziet kunt voorleggen.

Na afloop van het event bent u geïnformeerd over
De laatste ontwikkelingen rondom 3D printing, flexibele automatisering, assemblage & fabriekslogistiek, digitalisering van fabriek & toeleverketen, software toepassingen, inclusief digital twinning & AI.
waar en hoe u zou kunnen aanhaken bij projecten & activiteiten of uw huidige deelname kunt uitbreiden.
Ons gezamenlijke doel is om door technologische & sociale innovaties en slimme samenwerking de concurrentiekracht van de high tech maakindustrie te verstevigen.

Programma
14:30 - 15:00 Digitale inloop
15:00 - 15:10 Opening en welkom, introductie Innovatieprogramma door Michel Weeda, Innovation Manager Fabriek van de Toekomst
15:10 - 15:20 Interview met Frank Mulders en Peter de Witte rondom Smart Industrie fieldlab "De Peel"
15:20 - 16:00 Virtuele break out sessies, gehost door vertegenwoordigers van de verschillende fieldlabs
16:00 - 16:25 Presentatie Roadmap Innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst door Michel Weeda
16:25 - 17:00 Q&A sessie Ask the Expert & gelegenheid tot netwerken

Voor de Technology Update XL zullen we gebruik maken van een online event platform dat deelnemers naast het plenaire programma verschillende mogelijkheden biedt om met elkaar in contact te komen, bijvoorbeeld door connecties te maken met andere bezoekers, te chatten met 1 of meerdere deelnemers en 1 op 1 videogesprekken te houden.

Deelnemen aan de Technology Update XL?
Registreer u dan via de link hieronder. U ontvangt per e-mail nadere informatie en inloggegevens. Let op: deze inloggegevens zijn persoonlijk en kunnen niet worden gedeeld, alle deelnemers dienen zich afzonderlijk in te schrijven. Deelname is kosteloos.

> Aanmelding.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst: Online Technology Update XL (Oost), do 26 nov '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven