U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Ondernemers Assen: De Beursvloer Assen (district Noord)
donderdag 10 december '20
tot en met
donderdag 10 december '20

De Asser Uitdaging, onderdeel van AssenvoorAssen, organiseert op 10 december van 16.30 tot 18.00 uur (was 17 november) in samenwerking met Ondernemend Assen en gemeente Assen een nieuwe editie van de Beursvloer. Dit jaar gaat het evenement ONLINE! Dat betekent dus geen deelnemers op locatie, maar iedereen logt thuis of vanaf het werk in en kan zo meekijken en meedoen. Het wordt een interactief programma dat interessant is voor bedrijven en maatschappelijke organisaties. Het matchen staat natuurlijk centraal, maar we gaan ook speeddaten. 

Voor de Beursvloer maken wij gebruik van een volledig ingericht online platform. Dat betekent dat alle deelnemers een eigen account krijgen en dat is ook zichtbaar voor alle andere deelnemers (met naam/foto/bedrijfsnaam).

Het programma is net zoals wanneer je live een bijeenkomst bijwoont, maar het eigen account biedt online veel voordelen:
1. Je kunt van te voren via een app bekijken welke mensen, bedrijven en organisaties deelnemen;
2. Daarbij is (van te voren) ook te zien wat elke deelnemer zoekt of aanbiedt;
3. Er kunnen van te voren afspraken gepland worden (voor tijdens of na het evenement);
4. Daarnaast bieden de accounts de mogelijkheid om tijdens het programma te speeddaten. En dat gaan wij uiteraard doen, want dat is een leuke manier om eens andere mensen en/of bedrijven te ontmoeten.

Beursvloer
De Beursvloer wordt al jaren georganiseerd in Assen. Voor het evenement worden bedrijven en maatschappelijke organisaties uitgenodigd met de vraag: wat zij kunnen bieden (bedrijven) en waar zij naar op zoek zijn (maatschappelijke organisaties). Bedrijven beschikken vaak over (overbodige) materialen en ook over menskracht en hebben veel kennis in huis. Een match betekent de uitwisseling van bijvoorbeeld bureaustoelen of een uurtje meedenken ten aanzien van een bepaald probleem. Op deze manier maak je het bedrijf zichtbaar en laat je zien dat Maatschappelijk Verantwoord en betrokken ondernemen een belangrijk speerpunt is binnen het bedrijf. Maatschappelijke organisaties zijn erg blij met uw hulp en kunnen weer verder met de goede initiatieven waarmee zij bezig zijn. Kortom een win-winsituatie.

Meld je hier aan voor de Beursvloer >> https://asseruitdaging.nl/beursvloer/

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Ondernemers Assen: De Beursvloer Assen (district Noord), do 10 dec '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven