U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Stoffendag 2020
woensdag 9 december '20
tot en met
woensdag 9 december '20Op woensdag 9 december is het weer zover: de nieuwe editie van de Stoffendag, georganiseerd door de brancheverenigingen van downstream gebruikers, producenten en handelaren van chemische stoffen.

Gezien de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de organisatie besloten dat de Stoffendag 2020 een digitaal evenement wordt.

De dag zal net als voorgaande jaren beginnen met een plenaire opening. Vervolgens kunt u kiezen uit een groot aantal workshops, waarin experts en ervaringsdeskundigen u bij praten over de laatste ontwikkelingen en veranderingen in wet- en regelgeving. Op dag zelf kunt u vier workshops live bijwonen. Omdat de workshops dit jaar digitaal worden gegeven zit er geen maximum aan het aantal deelnemers en kunt u gegarandeerd deelnemen aan de workshops die u opgeeft. Bovendien kunnen deelnemers alle workshops achteraf terugkijken.

Kosten en kortingscode
Kosten voor deelname bedragen dit jaar een gereduceerd tarief van €75,- (excl. BTW). Omdat Metaalunie één van de partners van de Stoffendag is krijgt u als Metaalunielid €25,- korting. Hiervoor heeft u een kortingscode nodig! Stuur voor een code snel even een mail naar info@metaalunie.nl.

Meer informatie en aanmelden op www.stoffendag.nl

Ga naar de website Stoffendag.nl om alle info te lezen en je aan te melden.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Stoffendag 2020, wo 9 dec '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven