U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Export Consultdagen: sparren over uw exportvraagstukken
woensdag 25 november '20
tot en met
woensdag 9 december '20

Iedere 2 weken, afwisselend op woensdag of vrijdag (9/10, 21/10, 6/11, 25/11, 9/12), organiseert Koninklijke Metaalunie een gratis export consultdag voor vragen over export, via een online belafspraak met een exportspecialist.

Exporteert u al en heeft u tijdens deze Corona-crisis te maken met teruglopende omzet uit het buitenland? Zou u graag meer zicht krijgen op uw exportkansen en oplossingen van knelpunten? Of overweegt u om te gaan exporteren, maar weet u niet of het iets voor u is en hoe u dat aan moet pakken?

U kunt terecht bij Linda van den Broek, ervaren exportspecialist, exportcoach voor de Metaalunie en eigenaar van Xportwise. In een persoonlijk gesprek kunt u al uw exportvragen op tafel leggen. Linda treedt op als uw sparringpartner en adviseur en zoekt samen met u naar wegen die u vooruit helpen in het buitenland.

Xportwise biedt ondersteuning aan bedrijven die willen groeien in het buitenland, zowel op strategisch als uitvoerend niveau. U kunt denken aan het opstellen van een exportstrategie, het maken van exportplannen, maar ook aan het verbeteren van exportprocessen of het oplossen van knelpunten. Het doel is structureel meer resultaat uit export te halen. Meer informatie kunt u vinden op www.xportwise.nl.

Linda van den Broek begeleidt ook leden die een exportcoaching traject willen volgen via het stimulerings- en subsidieprogramma voor startende exporteurs (SIB) van RVO. Desgewenst kunt u zich hiervoor (na afloop of direct)  aanmelden. 

Meer informatie over
- het exportcoaching traject
- andere subsidietrajecten.

Aanmelden en locatie
Consulten duren 45 minuten, zijn kosteloos en vinden plaats via videobellen. U kunt een afspraak inplannen via het secretariaat, bedrec@metaalunie.nl of 030-6053344.

Twijfelt u of dit iets voor u is? Neem gerust contact op.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Export Consultdagen: sparren over uw exportvraagstukken, wo 25 nov '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven