U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Online kick-off Smart Industry Hub Noord Nederland
vrijdag 25 september '20
tot en met
vrijdag 25 september '20Digitalisering biedt ongelooflijk veel kansen voor de industrie. Je moet er wel slim mee omgaan en er op tijd mee beginnen. We durven zelfs de stelling wel aan dat digitalisering en Smart Industry de snelste weg is om versterkt uit de COVID-crisis te komen. Daarom hebben een groot aantal Noordelijke organisaties waaronder Koninklijke Metaalunie samen met overige werkgeversorganisaties, hoger onderwijs, Fieldlabs, provincies, etc. hun handen ineen geslagen om via Smart Industry Hub Noord Nederland de Noordelijke industrie te inspireren en te ondersteunen op het gebied van digitalisering. 

De Smart Industry Hub Noord-Nederland is er voor alle noordelijke bedrijven uit de maakindustrie en de procesindustrie. Dus uitdrukkelijk en juist ook voor leden van Koninklijke Metaalunie, voor koplopers maar ook voor bedrijven die aan het begin staan van digitalisering en Smart Industry. Koninklijke Metaalunie is een van de deelnemers van de Smart Industry Hub en roept u als leden aan om kennis te maken met de Smart Industry Hub. De feestelijke lancering van de Hub vindt online plaats op vrijdagochtend 25 september van 09.00-10.00 uur.

Tijdens de kick-off gaan we uitleggen wat u als ondernemer van de Smart Industry Hub Noord Nederland kunt verwachten. We laten drie voorbeelden zien van bedrijven die al flink bezig zijn met Smart Industry (Metaalunie-lid Betech, ZIUZ en Cosun) en je kunt kennismaken met het SIH-team. We doen ook wat officiële handelingen, want het is natuurlijk wel de formele start.

Na afloop bent u bijgepraat en staan wij klaar om u (verder) te helpen bij de digitalisering van uw bedrijf. 

Meld je alvast aan.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Online kick-off Smart Industry Hub Noord Nederland , vr 25 sep '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven