U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar: Technology Update innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst
donderdag 17 september '20
tot en met
donderdag 17 september '20

Additive Manufacturing is al jaren een veelbelovende technologie. De stap van prototyping naar serieproductie van eindproducten wordt steeds vaker gemaakt. Naast de grote investeringen van OEMs en tier1 leveranciers, zien we ook kleine en middelgrote toeleveranciers zich hiermee onderscheiden in de markt.

In de online Technology Update van het innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst op donderdag 17 september as. willen we u graag informeren over de laatste ontwikkelingen op de Brainport Industries Campus op het gebied van Additive Manufacturing. In haar Printing Technology Center maakt K3D 3D metaal printen laagdrempelig en toegankelijk voor de maakindustrie. Marketiger combineert innovatieve full color 3D printing technologie met technische en creatieve kennis om schaalbare productieprocessen op maat mogelijk te maken.

Programma
15:00 Welkom en introductie door Michel Weeda, Innovation Manager Fabriek van de Toekomst
15:10 Presentatie over de ontwikkelingen op het gebied van 3D metaal printen door Luuk Wissink, K3D
15:35 Presentatie over de ontwikkelingen op het gebied van full color 3D print technologie door Maikel de Wit, Marketiger
16:00 Q&A

U kunt zich voor dit online webinar aanmelden via het registratieformulier. U ontvangt dan voorafgaand aan het webinar nadere info met een link waarmee u kunt deelnemen.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar: Technology Update innovatieprogramma Fabriek van de Toekomst , do 17 sep '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven