U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Smart Industry Jaarevent 2020 regio Oost
dinsdag 22 september '20
tot en met
dinsdag 22 september '20In een live uitzending vol met interactie en relevante sprekers onder leiding van Mark Beumer geven we inzicht en praktische handvaten om met Smart Industry aan de slag te gaan of een volgende stap te zetten.

Fried Kaanen, voorzitter van Koninklijke Metaalunie zal een update geven over de huidige economische situatie binnen de maakindustrie, Niki Seelen zal als mainspeaker vanuit haar rol als business developer bij Business Models Inc. inspiratie en praktische tips delen over hoe je in deze onzekere tijd waarde toe kunt voegen door anders naar je businessmodel te kijken en te innoveren. Aansluitend praten we met twee ondernemers uit de regio over hoe zij in tijden van corona hun bestaande kennis en productietechnieken inzetten voor productontwikkeling.
15:30 uur / Opening en welkom door Mark Beumer
Interview met Fried Kaanen, ondernemer en voorzitter van de Koninklijke Metaalunie.
Waar staat de Nederlandse maakindustrie? Hoe doen we het in Oost Nederland en hoe participeren we in deze disruptieve tijden op de ontwikkelingen en kansen die Smart Industrie toepassingen bieden?

15:45 uur / Interactieve keynote door Niki Seelen, business developer van Business Models Inc.
Wat vraagt deze tijd van ondernemers? Hoe kun je anders naar je businessmodel kijken om nieuwe kansen te zien. Maar vooral; hoe doen collega-ondernemers dit en wat kan ik daarvan leren?

16:20 uur / Ondernemers aan het woord
Mark Beumer praat met Jaco Oosterhuis, directeur van Orange Cleaning en Jan Hellinga, directeur van SafeTouch over twee innovaties in coronatijd. Bestaande technieken inzetten voor de ontwikkeling van nieuwe producten, hoe doe je dat? Fried Kaanen en Niki Seelen sluiten aan in dit gesprek en zullen ingaan op de vragen van het (online) publiek.

16:50 uur
Afsluiting & deelnemers Poll

16:55 uur
Netwerk carrousel en digitale borrel

 

> U kunt zich hier aanmelden.

 

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Smart Industry Jaarevent 2020 regio Oost, di 22 sep '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven