U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Tweedaagse training 'Beheersing van de basis van Robot Operating system voor engineers'
woensdag 9 december '20
tot en met
woensdag 16 december '20

Robot Operating system (ROS) is een open source platform voor robot software ontwikkeling. Leer de concepten van ROS en ROS Industrial kennen. Doe je kennis op over de geavanceerde modules en toepassingen van ROS en leer je ROS code schrijven zowel in een simulatieomgeving als op een fysieke robot. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf sneller kan schakelen in het bouwen van robot applicaties en je minder afhankelijk wordt voor andere leveranciers.

ROS Industrial training
Het roboticacluster TValley is erop gericht om door kennisdeling innovatie te versnellen. Daarom biedt TValley deze tweedaagse training aan engineers van bedrijven in Oost-Nederland. In deze training leer je de basisbeginselen van ROS. We wisselen daarbij theorie af met praktijk op een UR robot en/of op mobiele robots. De training bestaat uit twee volle dagen. Deelname kost €500,- per persoon. De training is gericht op engineers met voorkennis op gebied van software engineering (C++ of Python).

Programma
Op dag 1 worden de volgende onderwerpen behandeld: ROS File System, ROS Tools, ROS Communication, Transformations en Robot Modeling. Afhankelijk van de interesse van de deelnemers worden op de tweede dag de volgende onderwerpen behandeld: Object Detection and Recognition, Manipulation, Localisation, Navigation en Simulation.

Praktische informatie
Dit is een tweedaagse training welke plaatsvindt op woensdag 9 en 16 december bij Saxion aan het Ariënsplein 1 in Enschede. Bedrijven die aangesloten zijn bij TValley kunnen kosteloos één persoon aanmelden voor deze training. Voor overige deelnemers geldt een bijdrage van €500,--. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze training. 

Klik hier om je aan te melden.


Prijs:
Locatie: Saxion, Ariënsplein 1, Enschede
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Tweedaagse training 'Beheersing van de basis van Robot Operating system voor engineers', wo 9 dec '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven