U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Jaarvergadering Zuidoost 'Frisse wind'
vrijdag 11 september '20
tot en met
vrijdag 11 september '20Het districtsbestuur Zuidoost nodigt jullie uit voor onze jaarvergadering. In deze vreemde en uitdagende tijd vinden wij het goed om elkaar toch fysiek te ontmoeten om te kunnen horen hoe het gaat. Dit jaar doen we dit bij Loft Tilburg, waar we met 1,5 meter afstand en de RIVM richtlijnen rekening kunnen houden. Voor iedereen is er een zitplaats en de drankjes en het diner worden uitgeserveerd.

Speciale jaarvergadering
We nemen afscheid van twee bestuursleden: voorzitter Ronald van Uffelen en Marius Wijlaars. Als nieuwe kandidaat-bestuursleden stellen we aan jullie voor Yvonne Beelen van Beelen Techniek en Kenneth Baselmans van Basco. In de theaterzaal heb-ben we bovendien een speciale internationale gast voor je in petto.

Naaykens Luchttechniek
Naaykens is gespecialiseerd in luchtbehandeling, ventilatoren en filters. De combinatie van actualiteiten zoals Corona en de kennis van Naaykens op het gebied van luchttechniek wordt erg interessant. Dit gaat zeker interessante inzichten, nieuwe invalshoeken en leuke discussies opleveren. Voorafgaand aan de jaarvergadering kun je in kleine groepen een bezoek te brengen aan Naaykens Luchttechniek.Programma
  • 15.00 – 16.00 uur / Rondleiding Naaykens Luchttechniek (op voorinschrijving, onder voorbehoud)
  • 16.00 uur / Ontvangst met koffie, thee en iets lekkers 
  • 16.30 – 17.00 uur / Presentatie Geert-Jan Naaykens, over innovatie, ventilatiesystemen en Corona 
  • 17.00 – 18.00 / Jaarvergadering, afscheid bestuursleden, benoeming nieuwe bestuursleden en bondsraadsleden.
    Met speciale internationale gast
  • 18.00 – 20.00 uur / Diner

RIVM proof
In het programma proberen we de RIVM-regels zo zorgvuldig mogelijk uit  te voeren. Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk. De deelnemers ontvangen van tevoren van ons een instructie. Mochten de RIVM-regels wijzigen dan kan het zijn dat de opzet van de bijeenkomst en het programma nog wijzigt.

Aanmelden
U kunt u zich tot en met 3 september 12.00 uur kosteloos aanmelden met de nevenstaande registratieknop. Bij een eventuele afmelding na deze datum worden de kosten helaas in rekening gebracht.

Prijs:
Locatie: Loft Tilburg, Lovensekanaaldijk 63, 5013 BJ Tilburg
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Jaarvergadering Zuidoost 'Frisse wind', vr 11 sep '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven