U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Jaarvergadering Limburg 'Jeugd en toekomst'
vrijdag 25 september '20
tot en met
vrijdag 25 september '20
Het districtsbestuur Limburg nodigt jullie uit voor onze jaarvergadering. In deze vreemde en uitdagende tijd vinden wij het goed om elkaar toch fysiek te ontmoeten om te kunnen horen hoe het gaat. Dit jaar doen we dit bij het Grescollege in Reuver, een uniek industrieel erfgoedpand, waar we met 1,5 meter afstand en de RIVM richtlijnen rekening kunnen houden. Voor iedereen is er een zitplaats en de drankjes en het diner worden uitgeserveerd.

Directeur Noud Theunissen van de Jenaplanschool gaat in op het versterken van het voorbereidend technisch beroepsonderwijs en de samenwerking met het bedrijfsleven. Op deze jaarvergadering laten we de plannen zien van het districtsbestuur en benoemen we een aantal nieuwe bondsraadsleden.Thielco

Maak kennis met de derde generatie van het bedrijf, de unieke innovatieprojecten (AMV en NACV 3) en de wijze waarop Thielco haar personeel doorlopend wil ontwikkelen met een eigen Academy en E-learning platform oZone. Voorafgaand aan de jaarvergadering kun je een bezoek brengen aan Thielco. Deze rondleiding vindt in kleine groepen plaats, waarbij twee innovatieve afdelingen bezichtigd worden met de nieuwste coatingstechnieken.

Programma

 • 15.30 – 15.45 uur / Ontvangst bij Thielco met koffie en thee
 • 15.45 – 16.30 uur / Bedrijfsbezoek Thielco (in kleine groepen) en bekijken hoog geautomatiseerde coatinglijn 
 • 16.30 uur / Verplaatsen gezelschap naar Greswarenfabriek. Ontvangst met gebak en koffie/thee
 • 16.45 - 18.15 uur /

  Thielco 
  • Presentatie met toelichting bedrijfsvoering (3e generatie) door Juliette Heldens
  • Eigen academy-samenwerking oZone/Techniekcoalitie Limburg, door Hans Vrenken, Manager HR & EHS
  • Toelichting Innovatie (MV en NACV 3), door Michèl Jacobi, Productiemanager TMC  
  • Kort woordje door Theo Heldens (directie)

  Grescollege
  Rondleiding gebouw met uitleg over methodiek/werkwijze school, aandacht voor Sterk Techniekonderwijs/relatie met bedrijfsleven/techniek door Directeur Noud Theunissen en docent Eugene Verhagen

 • 18.15-20.00 uur / Diner met jaarvergadering tussen de gerechten

RIVM proof
In het programma proberen we de RIVM-regels zo zorgvuldig mogelijk uit  te voeren. Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk. De deelnemers ontvangen van tevoren van ons een instructie. Mochten de RIVM-regels wijzigen dan kan het zijn dat de opzet van de bijeenkomst en het programma nog wijzigt.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden. Bij een eventuele afmelding na 14 september worden de kosten helaas in rekening gebracht.

Prijs:
Locatie: Grescollege, Keulseweg 36, 5953 HL Reuver
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Jaarvergadering Limburg 'Jeugd en toekomst', vr 25 sep '20
 • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven