U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Alihankinta 2021 (Finland), collectieve beursdeelname met matchmaking
dinsdag 21 september '21
tot en met
donderdag 23 september '21

Metaalunie organiseert voor gespecialiseerde toeleveranciers met Europese ambities een collectieve beursdeelname met matchmaking op de Alihankinta 2021 in Tampere, Finland. De beurs wordt gehouden in Finland en is voor veel bedrijven met exportervaring nog onbekend terrein maar met een enorm groot cluster van metaalbewerkende bedrijven een zeer interessante afzetmarkt voor toeleveranciers. De beurs trekt echter niet alleen deelnemers en bezoekers uit Finland maar is een belangrijke ontmoetingsplaats voor de industrie in de gehele Nordics (Scandinavie en de Baltische Staten). 

Als u interesse heeft in het zakendoen met een land met een zeer stabiele economie, een land dat voorop loopt in het gebruik van nieuwe technologieën, een no-nonsense zakencultuur en waar je goed in het Engels terecht kunt dan is deelname aan deze Finse beurs een prima ingang voor het leggen van nieuwe contacten.

> Meer informatie over Alihankinta.

Met deze collectieve activiteit wil Metaalunie leden helpen bij het ontdekken van nieuwe afzetmarkten binnen Europa. Doel is om op deze toeleverbeurs met een minimum aantal van 6 bedrijven deel te nemen in een algemene Holland Lounge van 16 m2. De deelnemers hebben binnen deze lounge geen eigen stand; het wordt een algemene ruimte die met Holland branding zal worden ingericht en waar de deelnemers zelf, zij het beperkt, de mogelijkheid hebben zich te promoten.

Op de beurs wordt ook een netwerkevent georganiseerd met de ambassade. Een belangrijk onderdeel van de organisatie is dat de deelname aan de lounge wordt gecombineerd met individuele matchmaking met potentiële handelspartners. Hierbij werkt Metaalunie samen met het gedegen en goed bekendstaand bureau NITC dat, op basis van het door afgegeven bedrijfsprofiel en naar aanleiding van een intakegesprek, op zoek gaat naar potentieel geïnteresseerde Finse zakenpartners. Met deze partijen zult u een individueel gesprek hebben in een aparte ruimte bij de beurs.

Deelname en kosten
De kosten voor deelname aan de beurs en de matchmaking zullen, bij deelname van 6 deelnemers, ongeveer €1250- ( excl. BTW) per deelnemend bedrijf bedragen. Deze kosten zijn inclusief de RVO subsidie die Metaalunie aanvraagt in het kader van een zogenoemde MKB lounge. Deze subsidie is onlangs uitgebreid en voorziet in een hoge bijdrage voor de standruimte en standbouw en activiteiten rond matchmaking en netwerken. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

> Algemene voorwaarden deelname (pdf).

Aanmelden
U kunt dit door een aanmeldformulier aan te vragen via internationaal@metaalunie.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Meer informatie
Koninklijke Metaalunie, Ivonne Dentjens of Paul Verlinden, 030 - 605 33 44, internationaal@metaalunie.nl.


 

Prijs:
Locatie: Tampere, Finland
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Alihankinta 2021 (Finland), collectieve beursdeelname met matchmaking, di 21 sep '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven