U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Teqnow Masterclass: Slim en effectief produceren in een steeds digitalere wereld
dinsdag 2 maart '21
tot en met
dinsdag 2 maart '21

Teqnow brengt nieuwe technologieën onder de aandacht van deelnemers en verlaagt drempels die bedrijven ervaren bij het succesvol implementeren van deze nieuwe technologieën. Bij het invoeren van elke technologie ervaren we dat deze alleen succesvol ingezet kan worden, als de organisatie daar rijp voor is. Te vaak zien we bedrijven investeren in een nieuwe technologie die vervolgens niet tot het gewenste resultaat leidt. Om deze drempel weg te nemen organiseert Teqnow de masterclass: Slim en effectief produceren in een steeds digitalere wereld.

Voor wie is deze masterclass?
Om aan deze masterclass deel te kunnen nemen voldoet u aan de volgende voorwaarden:

  • U bent directeur of bedrijfsleider van een productiebedrijf.
  • U bent Teqnow deelnemer.
  • U hebt nieuwe technologieën in uw bedrijf geïntroduceerd of bent van plan dat te gaan doen.
  • U wilt, samen met collega’s van andere bedrijven, gericht werken aan het verbeteren van uw organisatie om zo een gezond fundament te scheppen voor het effectief inzetten van deze nieuwe, digitale technologieën.
  • U wilt gericht en actief werken aan het verbeteren van uw organisatie. Hiertoe neemt u de verplichting op u om actief en op een open manier (zo open mogelijk naar de overige deelnemers) te werken aan het versterken van uw organisatie.
  • Om uw organisatie te versterken bent u gedurende de periode van een jaar bereid voldoende tijd te reserveren om actief aan deze masterclass deel te nemen (inclusief de opdrachten die tussen de bijeenkomsten door uitgevoerd moeten worden).

Meer informatie en aanmelden
Na aanmelding volgt een korte intake t.a.v. bovenstaande criteria. Pas daarna wordt u definitief tot de masterclass toegelaten.

> Ga voor meer informatie en om u aan te melden naar de Teqnow website

Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Teqnow Masterclass: Slim en effectief produceren in een steeds digitalere wereld, di 2 mrt '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven