U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Webinar 3D Print Academy (districten Zuid-Oost en Limburg)
dinsdag 7 april '20
tot en met
dinsdag 7 april '20

Industrieel 3D printen heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Ook jij hebt je vast wel eens afgevraagd of 3D printen iets voor jouw bedrijf is. Om allerlei redenen heb je dit mogelijk nog niet onderzocht. Geen tijd, geen prioriteit, geen klantvraag, noem maar op. Of misschien denk je dat jouw bedrijf er toch niets mee kan? Welke kansen loop je dan wellicht mis?

3D printen biedt ook voor het MKB veel toepassingsmogelijkheden. Maar veel bedrijven hebben niet de tijd om dit te verkennen of weten niet hoe ze dit het beste kunnen aanpakken.

Hoe kan ik dit realiseren?
LIOF organiseert allereerst een vrijblijvende digitale inspiratiesessie. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over hoe wij je, samen met de Service Science Factory, op weg kunnen helpen.

Programma 7 april

13:00 – 13:10 Welkom door LIOF
13:10 – 13:30 Presentatie van gastheer Cadac
13:30 – 13:50 Jesper Ronde van Ultimaker | Het gebruik van 3D printing in het MKB, het loont echt!
13:50 – 14:10 MCA / Rubix | XD Manufacturing: opportunity for MRO & Engineering
14:10 – 14:30 Canon | Mark Pinckaers| 3D printing, applications @ Canon Production Printing Venlo
14:30 – 14:40 VR-rondleiding door het Cadac Lab
14:40 – 15:10 Harry Kleijnen van Additive Industries | Industrieel 3D metaal printen: praktijk voorbeelden en business cases
15:10 – 15:25 LIOF | aanstaande 3D Print Academy workshops i.s.m. Service Science Factory
15:25 – 15:30 Afsluiting

Meld je nu aan!
Wacht niet langer en meld je nu aan voor deze digitale inspiratiesessie. Je kunt je aanmelden tot en met 6 april!


Vervolgtraject
Wil je aan het einde van deze inspiratiesessie de volgende stap zetten op het gebied van 3D printen? Dan kun je kosteloos deelnemen aan een twee-daags programma van LIOF en de Service Science Factory. Hierin leer je meer over de 3D printtechnologie, je ontdekt wat de kansen en voordelen voor jouw bedrijf zijn met de mogelijkheid deze nader te onderzoeken en/of te implementerenen. Zo heb je na afloop een concreet plan van aanpak. Samen met LIOF bekijk je vervolgens hoe de volgende stappen uit dit plan gerealiseerd worden.

Presentaties
We organiseren deze inspiratiesessie met onze partner: Cadac, leverancier van Autodesk CAD en CAM softwareleverancier. Daarnaast zijn er presentaties van vier bedrijven: Ultimaker, producent van 3D printers, Additive Industries, producent van 3D printers voor metaal, MCA/Rubix, mechatronica specialist en Canon, producent van een veelheid aan optische en elektronische apparatuur.

Webinar
Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus bieden wij deze inspiratiesessie als webinar aan. Cadac zal dit voor ons verzorgen en biedt tijdens dit webinar ook een unieke live tour door het bedrijf aan.

 

Prijs:
Locatie: On-line
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Webinar 3D Print Academy (districten Zuid-Oost en Limburg), di 7 apr '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven