U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

ZIE 2020; Mensgerichte technologie (district Zuid-Holland)
dinsdag 15 september '20
tot en met
dinsdag 15 september '20

Op 15 september organiseert HI haar jaarcongres ZIE. Ook deze keer wordt het congres gehouden bij de Duurzaamheidsfabriek, een prachtige locatie in het centraal gelegen Dordrecht. Dit jaar richt ZIE haar pijlen op 'Mensgerichte Technologie'. Technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken.

Naast de keynote speaker Michel van Dartel, zijn er nog een aantal interessante sprekers die hun visie geven op het thema 'Mensgerichte Technologie in Harmonie'. Daarnaast organiseert HI vier deelsessies waaraan bezoekers actief kunnen deelnemen. Op de Bedrijvenmarkt laten verschillende deelnemers en partners van HI zien wat ze te bieden hebben. En natuurlijk is er ook weer voldoende gelegenheid om te netwerken.

Het programma van ZIE 2020 begint om 12:30 en wordt om 17:15 uur afgesloten met een netwerkborrel.

Het programma
◾Michel van Dartel is lector Mensgericht Creëren aan de Avans Hogeschool. Hij levert als psycholoog interessante inzichten in de maatschappelijke impact van technologie.
◾Mona Keijzer is staatssecretaris van economische zaken (onder voorbehoud).
◾Pitches door leden over het thema.
◾Pauzes met daarin ruimte om te netwerken.
◾Deelsessie op verschillende thema’s als robotica, innovatie en cybersecurity, met onder andere Egbert Jan Sol, RoboHouse en Festo.
◾Deborah NAS is een bekende trendwatcher en futurist. Zij geeft een doorkijkje in de toekomst op een wereld met mensgerichte technologie op de werkvloer (en thuis). Bereid u voor op een confronterende en inspirerende afsluiting.

> Aanmelden en meer informatie.

Prijs:
Locatie: Duurzaamheidsfabriek, Dordrecht
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

ZIE 2020; Mensgerichte technologie (district Zuid-Holland), di 15 sep '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven