U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

FMB Zuliefermesse Maschinebau
woensdag 10 november '21
tot en met
vrijdag 12 november '21


De FMB beurs vindt van 10-12 november 2021 plaats te Bad Salzuflen. Dit is de toeleveranciersbeurs voor de in Duitsland erg belangrijke machinebouw en werd in 2005 speciaal opgericht voor de regio Ostwestfalen-Lippe (OWL). Zo konden toeleveranciers zich presenteren aan de vele industriebedrijven in deze regio, die intussen meer dan 700 machinebouwbedrijven telt. Samen met hun toeleveranciers gelden ze als het sterkste machinebouwcluster van Duitsland, samen goed voor een jaaromzet van zo’n 21 miljard euro. Tevens een van de sterkste productieregio’s van Europa. 

Met meer dan 500 deelnemers is de FMB beurs te Bad Salzuflen bij uitstek een geschikte toeleverbeurs voor metaalbedrijven die hun markt over de grens willen uitbreiden. Deze speciale beurs voor toeleveranciers in de machinebouw staat bekend als een interessante en overzichtelijke beurs waar u snel en makkelijk in contact komt met klanten uit de Duitse markt. De FMB Zuliefermesse brengt zowel fabrikanten, ontwerpers en inkopers doelgericht samen en presenteert daarmee het gehele spectrum van de toeleveringsindustrie voor de machine- en installatiebouw. De bedrijven worden onderverdeeld in onder meer aandrijftechniek, elektrotechniek, montagetechniek en robotica.

> Meer informatie over FMB.

Collectief leden Koninklijke Metaalunie
Het is inmiddels de vijfde keer dat ook Koninklijke Metaalunie hier staat met een collectief van leden (hal 20, stand D42). De meeste bedrijven schrijven zich hier op de laatste dag al weer direct in voor volgend jaar.

Reacties van eerdere deelnemers
Dennis van Dijk van Metaalunielid Nijdra bv staat al een aantal jaren op de beurs en houdt er elk jaar nieuwe klanten aan over. “Het mooie van de FMB is dat de beurs zo overzichtelijk is opgezet, dat je weet dat alle bezoekers aan de beurs langs je stand komen. Elk jaar zien we de kwaliteit van de bezoeker verbeterd. Het zijn steeds meer de beslissingmakers die op je stand komen”, meldt hij. Pedro Tegelaers van Metaalunielid WBM bv kan ook een mooie duit in het succeszakje doen. We hebben een prima klant overgehouden aan de beurs en ook hele mooie contacten gelegd. Een echte regionale beurs als voor contacten met een straal van 150 kilometer rondom Bielefeld”, vindt Tegelaers.

Interesse/deelname 2021? Neem contact op met ons!
Heeft u ook interesse om mee te doen in 2021, neem dan contact op met Ivonne Dentjens, beleidsmedewerker Koninklijke Metaalunie, contact: dentjens@metaalunie.nl, tel. 030 - 605 33 44.

 

Prijs:
Locatie: Bad Salzuflen (Duitsland)
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

FMB Zuliefermesse Maschinebau, wo 10 nov '21
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven