U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Business Week Noord-Amerika
maandag 9 december '19
tot en met
donderdag 12 december '19

Wilt u zakendoen met of in de Verenigde Staten, Canada en/of Mexico? En heeft u nog informatie nodig om de juiste stappen te zetten? Kom dan van 9 tot en met 12 december naar de Business Week Noord-Amerika en krijg antwoord op uw vragen. Dit is hét internationaliserings event van het jaar voor deze regio, dus mis het niet.

Het evenement wordt gehouden in Nieuwegein, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch en Rotterdam. Meld u aan voor een locatie bij u in de buurt.

Waarom focussen op de VS, Canada en Mexico?
De handelsverdragen met Canada en Mexico bieden nieuwe kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. In grote delen van de Verenigde Staten is een progressieve omwenteling gaande, waarbij men opschuift naar een duurzame economie, een vooruitstrevend klimaatbeleid en energietransitie. Daarnaast wordt stevig geïnvesteerd in onder andere modernisering van de landbouw en voedselproductie, gezonde voeding, een betere en patiënt gerichte gezondheidszorg.

Netwerken en een-op-eengesprekken
De Business week Noord-Amerika biedt Nederlandse bedrijven een unieke kans om met een uitgebreid en divers netwerk in contact te komen. U ontmoet vertegenwoordigers van ervaren bedrijven, sectorspecialisten, private ondersteuners en een groot aantal medewerkers van handelsafdelingen van Nederlandse ambassades, consulaten-generaal en Netherlands Business Support Offices uit de Verenigde Staten, Canada en Mexico.

> Meer informatie en aanmelden.
Prijs:
Locatie: Diverse locaties
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Business Week Noord-Amerika, ma 9 dec '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven