U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Meedenken en meepraten over meer instroom in de techniek
woensdag 11 december '19
tot en met
woensdag 11 december '19

Dat kan op 11 december a.s. bij Hogeschool Windesheim in Zwolle! Dan wordt vanuit het Techniekpact Regio Zwolle een ondernemersbijeenkomst georganiseerd met als thema het bevorderen van meer instroom in de techniek. In voorgaande bijeenkomsten is meerdere keren vastgesteld dat er veel vragen leven over het onderwerp instroom of kiezen voor de techniek. Dit onderwerp willen we dan ook graag verder met u oppakken.

Doel bijeenkomst
Doel van de bijeenkomst is om u als ondernemer te informeren over de verschillende initiatieven die er al zijn op het gebied van kiezen voor de techniek (instroom in de techniek) in de Regio Zwolle.

Opbrengst vbijeenkomst
  1. Een duidelijk beeld vwb de verschillende initiatieven die er al zijn en waarop u, in samenwerking met anderen, desgewenst kunt aansluiten
  2. Benoemen en gezamenlijk inkleuren van eventuele witte vlekken. 

Interesse?
Het volledige programma volgt nog. Mocht u als ondernemer geïnteresseerd zijn in deze bijeenkomst en een bijdrage willen leveren aan meer instroom in de techniek, meld u zich dan aan via Margriet Bouma, regiosecretaris district Oost via bouma@metaalunie.nl.

Tenslotte; kent u een collega ondernemer voor wie dit onderwerp tevens interessant kan zijn, schroom niet hem of haar ook uit te nodigen. 

Prijs:
Locatie: Hogeschool Windesheim in Zwolle
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Meedenken en meepraten over meer instroom in de techniek, wo 11 dec '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven