U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Nieuwjaarsbijeenkomst district Noord incl. musical ' We Will Rock You'
donderdag 16 januari '20
tot en met
donderdag 16 januari '20

De Nieuwjaarsbijeenkomst van district Noord is een ideale gelegenheid om uw collegae, vrienden en bekenden in een gezellige en ontspannen sfeer te ontmoeten en te netwerken en dat alles dit jaar in combinatie met een bezoek aan de musical We Will Rock You, een eerbetoon aan Queen.

Meer dan 20 miljoen mensen in 28 landen hebben ‘We Will Rock You’ gezien. Deze mega musical – met daarin de grootste Queen hits aller tijden – komt naar MartiniPlaza in Groningen en is spectaculairder dan ooit! De Zuid-Afrikaanse musicalster Tia Architto speelt tijdens de voorstelling op onnavolgbare wijze de rol van Killer Queen. 

Deze nieuwe versie van de wereldberoemde musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en is een sensationele ode aan de iconische muziek van rocklegende Queen. Geniet van nummers als Bohemian Rhapsody, Don’t Stop Me Now, Killer Queen en vanzelfsprekend We Will Rock You. De musical ‘We Will Rock You’ is een futuristisch avontuur met 24 van de grootste hits van de legendarische Britse rockgroep Queen. Het verhaal, dat geschreven werd door Ben Elton, speelt zich af in een tijd waarin livemuziek en muziekinstrumenten verboden zijn. Maar de jeugd rebelleert en strijdt tegen het almachtige bedrijf dat hun leven beheerst en een dieet van digitaal geproduceerde popmuziek voorschrijft. Het verzet groeit! 

De originele versie van ‘We Will Rock You’ ging op 12 mei 2002 in het Dominion Theatre op West End in première en was daar meer dan 4.600 voorstellingen te zien. De rockshow met de muziek van Queen is inmiddels door meer dan 20 miljoen bezoekers op alle zes continenten en in meer dan 28 landen te zien geweest. ‘We Will Rock You’ is vooral een fenomenaal eerbetoon aan de nummers van Queen. De muziek is in Nederland nog altijd razend populair. 

U kunt 1e rang genieten van deze mega-musical door deel te nemen aan de Nieuwjaarsreceptie van District Noord. Wij hebben beslag weten te leggen op een flink aantal kaarten voor ’We Will Rock You’. Vol is vol.

U wordt welkom geheten door het bestuur in MartiniPlaza in Groningen, waarna om 17.30 uur de voorzitter van district Noord, Dick Bosker en landelijk voorzitter Fried Kaanen een aantal actuele zaken bespreken. Om ca. 18.15 uur wordt het buffetdiner geopend. 

Rond 19.45 uur vertrekken we naar de theaterzaal, naar de speciaal voor de Metaalunie gereserveerde 1e rang plaatsen. In de pauze en na afloop van de voorstelling staat er in de Springerfoyer een hapje en een drankje voor u klaar. Na afloop kunt u zonder uitrijkaart de parkeergarage verlaten.  Na een indrukwekkende avond keert u een ervaring en nieuwe contacten rijker huiswaarts.

Programma 

  • 17.00 – 17.30 uur / Ontvangst in de Springerfoyer
  • 17.30 – 17.45 uur / Toost op 2020 
  • 17.45 – 18.15 uur / Presentatie jaarprogramma 
  • 18.15 – 19.15 uur / Diner 
  • 19.15 – 19.30 uur / Afsluiting van het diner met koffie/thee met kleine zoetigheden 
  • 20.00 – 21.10 uur / 1e deel 'We Will Rock You'
  • 21.10 – 21.30 uur / Pauze in Springerfoyer 
  • 21.30 – 22.30 uur / 2e deel 'We Will Rock You” 
  • 22.30 – n.b.           / Nazit in Springerfoyer 

Aanmelding gesloten

Kosten
Voor deelname aan dit programma wordt € 67,50 p.p. excl. BTW in rekening gebracht. Dit is inclusief toegangsbewijs, parkeren, buffetdiner en drankjes en hapjes. De nota ontvangt u achteraf. U kunt zich aanmelden via de button Registreer op deze pagina.


Wij wensen u goede feestdagen en een gezond en succesvol 2020

Prijs:
Locatie: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Nieuwjaarsbijeenkomst district Noord incl. musical ' We Will Rock You', do 16 jan '20
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven