U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Export Consultdag: sparren over uw exportvraagstukken
maandag 11 november '19
tot en met
maandag 11 november '19

Op 28 oktober, 11 november en 11 december organiseert Koninklijke Metaalunie een gratis consultdag voor vragen over export.

Exporteert u al en loopt u tegen knelpunten aan en zoekt u tips om ze op lossen? Of overweegt u om te gaan exporteren, maar weet niet of het iets voor u is en hoe u dat aan moet pakken? Vraagt u zich af of u op de goede weg bent met export?

U kunt deze dag terecht bij Linda van den Broek, ervaren exportspecialist, exportcoach voor de Metaalunie en eigenaar van Xportwise. In een persoonlijk gesprek kunt u al uw exportvragen op tafel leggen. Linda treedt op als uw sparringpartner en adviseur en zoekt samen met u naar wegen die u vooruit helpen in het buitenland.

Xportwise biedt ondersteuning aan bedrijven die willen groeien in het buitenland, zowel op strategisch als uitvoerend niveau. U kunt denken aan het opstellen van een exportstrategie, het maken van exportplannen, maar ook aan het verbeteren van exportprocessen of het oplossen van knelpunten. Het doel is structureel meer resultaat uit export te halen. Meer informatie kunt u vinden op www.xportwise.nl.

Linda van de Broek begeleidt ook leden die een exportcoaching traject willen volgen via het stimulerings- en subsidieprogramma voor startende exporteurs (SIB) van RVO. Desgewenst kunt u zich hier (na afloop of direct) voor aanmelden. Voor meer informatie hierover, zie onze kennisbank.

Aanmelden en locatie
Consulten duren 45 minuten en zijn kosteloos. U kunt een afspraak inplannen bij de mw. Birgit Voorhuis, adviseur Internationaal Ondernemen, voorhuis@metaalunie.nl, of T: 030-6053344. De consultdagen vinden plaats bij Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan1 in Nieuwegein.

Twijfelt u of dit iets voor u is? Neem gerust contact op.


Let op: Op 28 oktober en 11 november is er ook een consultdag voor vragen over werken in Duitsland. U kunt dan terecht bij onze helpdesk Werken in Duitsland, Nedubex, welke die dag voor u klaarstaat.

 

Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Export Consultdag: sparren over uw exportvraagstukken, ma 11 nov '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven