U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Ontbijtbijeenkomst 'Ik groei! Werken met en als flexibele schil?'
donderdag 10 oktober '19
tot en met
donderdag 10 oktober '19

U bent welkom tijdens de 6e editie van ‘Net wakker – Net werken’ op 10 oktober aanstaande in Assen. Martijn Bakker, eigenaar van de snelgroeiende financieel detacheerder Finanxe is spreker. In vijf jaar groeien van een idee aan de keukentafel naar een succesvol bedrijf met 20 interne collega's en rond de 125 externe projecten. Iets om trots op te zijn!

Martijn Bakker vertelt hoe Finanxe de afgelopen jaren is uitgegroeid tot het bedrijf dat hij voor ogen had en wat de snelle groei betekende voor zijn eigen keuzes op het gebied van personeel. Daarnaast gaat hij in op welke mogelijkheden er zijn om in tijden van groei personeel (flexibel) aan je te binden. Het motto van Martijn? "Stilstand is achteruitgang: als ik met m’n armen over elkaar ga zitten gebeurt er niks. Ik heb mezelf verplicht om dag in dag uit gas te geven. Vanuit het niets ben je iets aan het bouwen en dat is fantastisch. Lef, durf en een goed onderbouwd plan zorgen ervoor dat we elke dag uitstralen te geloven in onze visie: de beste en leukste arbeidsmarktspecialist te worden binnen Finance."

Aansluitend geeft André Kool van kennispartner Afier Belastingadviseurs aan welke fiscale mogelijkheden en risico's er zijn bij het werken met een flexibele schil en het ingehuurd worden als flexibele schil. Er is ruim de gelegenheid voor het stellen van vragen aan de inleiders. Daarnaast is er uiteraard ook tijd om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met de andere ondernemers. Gezien het karakter van de bijeenkomst zijn er maximaal 30 plaatsen beschikbaar. Leden van MKB Noord en relaties van Afier hebben voorrang bij de inschrijving.

Het programma
7.30 uur Ontvangst en ontbijt
7.45 uur Opening door Jurgen Elshof van MKB Noord
7.50 uur Inleiding door Martijn Bakker van Finanxe
8.15 uur Inleiding door André Kool van Afier
8.35 uur Vragenronde
8.45 uur Einde

Locatie
De Drentse Zaak
Beilerstraat 24
9401 PL Assen

Aanmelden
Deelname voor leden van MKB Noord (Leden Metaalunie vallen daar ook onder) en relaties van Afier is kosteloos. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging met een routebeschrijving. Voor dit netwerkontbijt zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-mkb-noord-ontbijtbijeenkomst-net-wakker-net-werken-10-10-2019-72221684001 Je aanmelding is pas definitief na de bevestiging vanuit MKB Noord.

 

Prijs:
Locatie: De Drentse Zaak Beilerstraat 24 9401 PL Assen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Ontbijtbijeenkomst 'Ik groei! Werken met en als flexibele schil?', do 10 okt '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven