U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Gratis VS Consultdag
maandag 14 oktober '19
tot en met
maandag 14 oktober '19

Onderzoek mogelijkheden & beperk risico’s

Op maandag 14 oktober a.s. organiseert Koninklijke Metaalunie een gratis consultdag voor vragen over het zakendoen met de Verenigde Staten (VS).

Waarom advies?
Wanneer u zaken wilt gaan doen in de VS is het aan te raden om vooraf (en niet pas bij een conflict) een specialist van het Amerikaans recht te raadplegen. Dit is niet alleen voor een goede onderhandelingspositie, maar vooral ook om de risico’s in kaart te brengen en preventief aan te pakken.

Advocatenkantoor Thorelli & Associates informeert u over (product)aansprakelijkheid, ontwikkelen van marktaandeel, handleidingen, garantie, levervoorwaarden (Amerikaanse), intellectueel eigendom, personeel en andere relevante zaken.

Elk consult duurt circa 45 minuten en is in het Engels. U kunt vooraf uw Engelse vragen aanleveren, hierdoor haalt u meer uit uw consult.

Aanmelden en locatie
U kunt zich aanmelden voor een gratis consult via internationaal@metaalunie.nl. Na aanmelding voor een consult wordt u door ons benaderd voor het inplannen van een tijdstip. Deelname is geheel kosteloos, eventuele vervolgafspraken zijn voor eigen rekening. De consultdag vindt plaats bij Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1 in Nieuwegein.

Meer informatie
Internationaal Ondernemen, 030-605.33.44 of internationaal@metaalunie.nl

China consultdag (14 oktober)
Let op!: Op deze (maan)dag vindt tevens een China Consultdag plaats met de titel: Sparren over uw China Strategie! Ook hiervoor kunt u zich aanmelden via internationaal@metaalunie.nl. > Meer informatie.

 

Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Gratis VS Consultdag, ma 14 okt '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven