U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Meet the northern industry
donderdag 10 oktober '19
tot en met
donderdag 10 oktober '19In navolging op de succesvolle dag van vorig jaar organiseren wij op donderdag 10 oktober a.s. de tweede editie van Meet the Northern Industry samen met de Noordelijke exportclubs en wij sluiten deze dag af met een netwerkbijeenkomst MNi2019 Internationaal Talent en leiderschap.

Maak in één dag kennis met het buitenland netwerk van de NBSO / RVO uit diverse landen en landenvertegenwoordigers met roots of aanwezigheid uit/in diverse buitenlanden. Vertegenwoordigers uit de volgende landen zijn aanwezig: Duitsland, Denemarken. Zweden, Noorwegen, Finland, Vlaanderen / België, Frankrijk, UK, Spanje, Turkije, Tsjechië, Roemenië, USA, Estland, Litouwen en Rusland.

Maar we ontmoeten ook vooral elkaar, ondernemers die geïnteresseerd zijn in internationaal ondernemen.
Een praktische dag die u veel contacten gaat opleveren en nieuwe inspiratie voor het vergroten van de export of voor het beginnen met exporteren.

Netwerkbijeenkomst MNi2019 Talent!
We sluiten de dag af met een netwerkbijeenkomst, die u ook los van de dag kunt bezoeken.
Als we succesvol willen zijn in het buitenland hebben we ook goede talenten nodig. Tijdens de afsluitende netwerkbijeenkomst staat het werven van talent, zowel nationaal als internationaal centraal en staan we stil bij het leiderschap dat bedrijven nodig hebben. Heeft u nu vorig jaar deelgenomen of wilt u alleen uw collega-ondernemer ontmoeten, kom dan naar het tweede gedeelte van deze unieke dag!

Programma
 • 09.00 Inloop en de bedrijven nemen hun plaats in.
 • 10.00 Opening event MNi2019 met korte pitches van de aanwezige organisaties en landenvertegenwoordigers.
 • 10.30 Kennismaking tussen alle bedrijven en landenspecialisten en aantekeningen maken in het digitale balboekje.
 • 11.30 Matchmaking gesprekken. Doorlopend programma van ingeplande en spontane gesprekken van een kwartier. (tot 15.30 uur)
 • 14.00 Workshops met een export gerelateerd thema.(tot 15.30 uur)
 • 16.00 Netwerkbijeenkomst met de Koninklijke Metaalunie, de leden van de Friese Exportclub en Exportclub Noord, de deelnemers MNi2019, de participerende partijen van MNi2019 en het buitenlandnetwerk. Spreker(s), een ondernemer met lef en faam en internationale ervaring.
  - Lancering van het platform en website Make it in the North.
  - Netwerkbuffet
 • 19.00 uur Einde!

Locatie: Health Hub Roden, 1e Energieweg 13, 9301 LK  Roden

> Meer informatie.

Aanmelding/kosten
Meld u aan voor deze dag en/of netwerkbijeenkomst via de mail en/of website: g.jager-smit@gjssupport.nlwww.gjssupport.nl of neem contact op met hondelink@metaalunie.nl.

Voor de leden van de Friese Exportclub, Exportclub Noord en Koninklijke Metaalunie is deelname aan deze dag zonder kosten. 

Wij zien u graag op dit unieke evenement donderdag 10 oktober 2019 in Roden.

Meet the Northern Industry wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal partners: Provincie Friesland, Provincie Drenthe, Provincie Groningen, Friese Exportclub, Exportclub Noord, Koninklijke Metaalunie, IWCN, Make it in the North, Regio Groningen Assen en Rabobank.

Prijs:
Locatie: Health Hub Roden, 1ste Energieweg 13, 9301 LK Roden
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Meet the northern industry, do 10 okt '19
 • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven