U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Wees slim: laat je holografisch de toekomst voorspellen. Maak jouw bedrijf digitale revolutie-proof!
donderdag 5 september '19
tot en met
donderdag 5 september '19

Interactieve workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’

Datum: donderdag 5 september '19
Tijd: 15.00-19.00 uur
Locatie: Het Turfschip, Schipperstraat 2, Etten-Leur

Je kunt er niet omheen: digitalisering genereert een hogere omzet en meer productiviteit door efficiëntere processen. Toegepast in nieuwe slimme producten en diensten leidt het tot nieuwe klanten op nieuwe markten en zorgt het voor klantbehoud door in te spelen aan de sterk veranderende klantbehoeftes.

In deze door Metaalunie en KVK georganiseerde workshop, delen acht succesvolle ondernemers (waaronder drie Metaalunieleden) als hologram hun digitale succesverhaal én hun valkuilen. Ze lijken uit een verre toekomst te komen, maar hun verhalen over procesautomatisering, robotisering, ERP, internet marketing, Data en Internet of Things hebben ze de afgelopen jaren gerealiseerd.Het zijn integrerende, inspirerende maar bovenal pragmatische ervaringen die u kunt gebruiken om ook een kansrijke digitale toekomst te creëren. Over hoe dat voor u vandaag al kan werken, discussieert u na elke hologram deelsessie met ‘echt’ aanwezige collega-ondernemers. Vooral het delen van kennis staat centraal: zo leren we van elkaar en koppelen we toekomstbeeld aan het startpunt van bedrijven van nu! En wie weet bent u over vijf jaar ook een inspirerend hologram die zijn succesverhaal deelt met andere ondernemers!

De workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’ is bedoeld voor leden van Metaalunie in de districten West-Brabant en Zeeland en vindt plaats bij Het Turfschip te Etten-Leur.

Programma
15.00 uur Inloop met koffie en thee
15.30 uur Digitaal de toekomst in (deel 1)
17.00 uur Pauze met een snack en mogelijkheid tot netwerken
17.30 uur Digitaal de toekomst in (deel 2)
19.00 uur Afronding en aansluitend borrel

Deelname/aanmelding
U kunt zich aanmelden via de button op deze pagina. Uw aanmelding wordt automatisch bevestigd per e-mail. Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 3 september a.s. i.v.m. catering. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Meer informatie: Regiosecretaris Urbi van der Velden, 06 518 70 708


Prijs:
Locatie: Het Turfschip, Schipperstraat 2, 4871 KK Etten-Leur
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Wees slim: laat je holografisch de toekomst voorspellen. Maak jouw bedrijf digitale revolutie-proof!, do 5 sep '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven