U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Interactieve workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’ (Limburg)
woensdag 28 augustus '19
tot en met
woensdag 28 augustus '19Elke ondernemer in de industrie zou moeten profiteren van de mogelijkheden om met digitalisering de productiviteit van zijn onderneming te verbeteren. Toch ervaren veel ondernemers dat het lastig is om het juiste pad uit te stippelen, een eerste stap te zetten en leveranciers en investeringsruimte te vinden.

In deze workshop, aangeboden door de Metaalunie en KVK - vanuit het programma Digitaal Ondernemen - delen succesvolle ondernemers hun digitale succesverhaal én hun valkuilen. Cruciale technologieën zoals procesautomatisering, robotisering, ERP, PaaS, Data en IoT passeren de revue. Maar ook hoe je medewerkers op het juiste niveau krijgt, hoe processen LEAN in te richten zijn en andere organisatiezaken.


Programma

  • 15.00 uur Inloop met koffie en thee
  • 15.30 uur Digitaal de toekomst in * (deel 1)
  • 17.00 uur Pauze met een snack en mogelijkheid tot netwerken
  • 17.30 uur Digitaal de toekomst in * (deel 2)
  • 19.00 uur Afronding en aansluitend borrel

* In 7 programmablokken nemen succesvolle ondernemers en experts u holografisch mee in hun visie op de toekomst waarbij digitalisering van toepassing is.

Sprekers
Holografische sprekers met een korte uitleg over hetgeen ze met u willen delen:

Ronnie van den Hurk, directeur van De Cromvoirtse
Een leverancier van metaal op maat. Ronnie vertelt hoe hij van zijn fabriek een digitale plaatwerkfabriek heeft gemaakt met digitalisering en robotisering. Maar ook door het inzetten van kennisinstellingen in een fieldlab, en door het niveau van zijn medewerkers te verhogen.

Stefan Morssink, businessinnovatiemanager bij HTC Parking en Security
HTC is marktleider in speedgates. Door te digitaliseren met IoT (Internet of Things) hebben zij hun klantrelatie optimaal gemaakt, door van de ‘au’ van de klant een ‘wauw’ te maken. Én kunnen ze tegelijkertijd hun eigen servicemensen helpen.

René Kindervater, eigenaar van KSL Solutions

Een bedrijfskundig adviesbureau dat organisaties traint, coacht en adviseert in slimmer, effectiever en efficiënter werken. O.a. in Lean Manufacturing. René vertelt hoe bedrijven continue moeten werken aan verbeteren en hoe ze daar hun medewerkers in mee kunnen nemen.

Arjan Ester, CEO van Aebi Schmidt Nederland
Zij leveren over de hele wereld zoutstrooimachines. Door hun hele productieproces te digitaliseren en te kijken naar de behoefte van hun klanten, hebben zij hun businessmodel veranderd. Hiermee halen zij tot 8x meer omzet.

Martijn Engwerda, engineering manager bij ITEQ

Een metaalbedrijf dat industriële producten ontwikkelt en ook behuizingen en samenstellingen bewerkt. Martijn vertelt dat hun mogelijkheden onbegrensd zijn geworden door digitalisering en een nieuw ERP-systeem. Hij deelt veel tips, waaronder hun aanpak in kleine deelprojecten.

Thijs Bosschert, De Hacker vertelt
Thijs Bosschert is ‘ethisch hacker’ en laat zien welke technieken er zijn om je digitale veiligheid te vergroten. Hij deelt praktische tips over veilig zakendoen, het voorkomen van aanvallen en veiligheid in de cloud. Maar ook het menselijk handelen van jou en je medewerkers krijgt aandacht. Want dat is vaak de zwakste schakel.

Jos Knulst, eigenaar van Doosopmaat.nl
Enkelstuks kunnen leveren tegen dezelfde prijs als grote series? Met een slimme digitaliseringsaanpak is dat geen utopie meer. Jos Knulst van Doosopmaat.nl vertelt hoe hij dit heeft aangepakt en waar hij nu nog tegenaan loopt.

Peter Sleutel, adviseur bij het ICT Informatiecentrum
Een informatieplatform over de selectie van bedrijfssoftware. 50% Van implementaties van softwarepakketten mislukt. Peter licht toe hoe dit kan en vertelt de belangrijkste punten waar een ondernemer, die nieuwe software wil aanschaffen, op moet letten.

Deelname/aanmelding
U kunt zich aanmelden via de button op deze pagina. Uw aanmelding wordt automatisch bevestigd per e-mail. Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 19 augustus i.v.m. catering. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.


Prijs:
Locatie: Het Forum, Elmpterweg 50, 6042 KL Roermond
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Interactieve workshop ‘Slim aan de slag met de digitale toekomst van je bedrijf’ (Limburg), wo 28 aug '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven