U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Jaarvergadering district Zuid-Oost 'Grijp uw kansen in de automotive'
donderdag 13 juni '19
tot en met
donderdag 13 juni '19Dit keer staat de jaarvergadering in het teken van de automotive en wat uw kansen zijn als (mogelijke) toeleverancier in deze sector.

Veel leden van Metaalunie leveren toe aan de automotive sector. Deze sector, die de activiteiten rond de productie en verkoop van voertuigen omvat, is flink in beweging; de digitalisering van de auto, de omschakeling van motoren van benzine en diesel naar elektrische aandrijving. Hoe kan uw bedrijf hierop inspelen?

In district Zuid-Oost bevindt zich dé hotspot van de automotive sector: de Automotive Campus in Helmond. De Automotive Campus, gelegen in de Brainport Regio, is de nationale en internationale hotspot, ontmoetingsplek en een potentiële businesslocatie voor automotive bedrijven. De Campus biedt een aantrekkelijke omgeving voor leren en werken, een state-of-the-art technologie en aanverwante (test-)faciliteiten.

Voorafgaand aan de jaarvergadering nemen Automotive NL en Altran u mee in de toekomst van de automotive en haar toeleveranciers en kunt u een kijkje nemen bij Altran Engineering, de Verkeersmanagement Centrale Zuid-Nederland en bij DENS, een jonge start-up. Bezoek een van deze bedrijven en zie wat uw mogelijke kansen zijn in deze sector!

Programma

 • 15.00 - 15.30 uur / Inloop
 • 15.30 - 16.15 uur / Presentatie Jan Wouters (AutomotiveNL, Manager Innovation & Internationalisation / Green Mobility)
  Jan Wouters houdt zich in zijn professionele werk zowel bezig met de toekomst van de automotive sector/mobiliteitssector als met het verleden. De combinatie van die twee geeft een unieke kijk op welke trends echt van belang zijn en welke slechts interessante hypes zijn. Jan heeft een unieke en eigenzinnige kijk op alle aspecten van mobiliteit. De focus ligt daarbij op slimme en schone mobiliteit van de toekomst: van de waterstofeconomie tot shared mobility, van nulemissie stadslogistiek tot connected cars, van hybride technieken tot aan big data en van de toekomst van shared mobility tot aan artificial intelligence.
 • 16.15 - 16 45 uur / Presentatie Gerard van Lankveld (Altran, Technology Officer)
  Altran is wereldleider in R&D en Engineering dienstverlening, o.a. in de Brainport Regio. 
 • 16.45 - 17.45 uur / Werkbezoeken Altran Engineering, DENS en Verkeersmanagement Centrale Zuid Nederland
  (Onderaan dit programma treft u een link aan naar informatie over de verschillende werkbezoeken.U kunt uw voorkeur voor deelname kenbaar maken wanneer u zich registreert)
 • 17.45 - 18.15 uur / Jaarvergadering Metaalunie
 • 18.15 - 20.00 uur: / Buffet

> Overzicht/informatie werkbezoeken.

Aanmelden
Meld u aan via de button rechts op deze pagina. Wilt u aan één van de werkbezoeken deelnemen, dan kunt u uw voorkeur aangeven bij het registreren.

Kom ook op 13 juni naar een fantastische bijeenkomst ín Helmond!


Prijs:
Locatie: Automotive Campus Helmond, Automotive Campus 30, 5708 JZ Helmond
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Jaarvergadering district Zuid-Oost 'Grijp uw kansen in de automotive', do 13 jun '19
 • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven