U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Workshop QRM en MCT Mapping
donderdag 23 mei '19
tot en met
donderdag 23 mei '19

Leer doorlooptijden verkorten en processen verbeteren

Veel bedrijven zoeken naar methoden voor het realiseren van korte en betrouwbare doorlooptijden. Dit is niet eenvoudig in een omgeving met veel variëteit en lage productievolumes. Deze bedrijven hebben dikwijls te maken met wisselende bottlenecks, complexe materiaalstromen en een behoorlijke variatie in de klantenvraag. Quick Response Manufacturing biedt deze bedrijven de productiefilosofie en -methoden aan voor het verkorten en beheersen van doorlooptijden, zowel in de fabriek als op het kantoor.

Op 23 mei aanstaande start een reeks van vier praktische QRM-sessies. De reeks helpt u in het zoeken naar mogelijke verbeteringen in doorlooptijden en de beheersing ervan.

We starten met een een uitgebreide introductie op QRM en MCT Mapping door Stef Tiggeloven en Mike Kiens.

Over de workshop
In deze workshop komen de kernelementen van Quick Response Manufacturing aan de orde en een belangrijke methode voor het in kaart brengen van de doorlooptijd van producten: MCT mapping (Manufacturing Critical-path Time). Deze methode is een belangrijk instrument om verbetermogelijkheden te identificeren. Er wordt ruim geoefend met MCT mapping en u identificeert de mogelijkheden van QRM binnen uw eigen bedrijf.

In deze workshop krijgt u een beeld van de toepasbaarheid van Quick Response Manufacturing en MCT mapping binnen uw bedrijf. U maakt zich het gedachtengoed van Rajan Suri eigen. De workshop wordt verzorgd in de Nederlandse taal, met veel praktijkvoorbeelden en oefeningen.

Wilt u zich na deze workshop verder verdiepen in QRM? Dan bent u met deze workshop goed voorbereid op de drie workshops die wij in de weken daarna organiseren.

Programma 23 mei
12.30 - Ontvangst met koffie/thee
13.00 - Start workshop
15.00 - Pauze
17.00 - Borrel
17.30 - Einde

Locatie
HAN-campus Arnhem, Ruitenberglaan 26, Arnhem

Kosten
€ 249,- p.p. (partnerbedrijven nemen deel voor € 199,- p.p.)

> Meer informatie en aanmelden.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Workshop QRM en MCT Mapping, do 23 mei '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven