U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

MJM cursus: Succesvol presenteren (15 of 21 mei)
woensdag 15 mei '19
tot en met
dinsdag 21 mei '19


Het komt nogal eens voor dat je als leidinggevende “even” voor je medewerkers moet gaan staan om iets te presenteren. Of je moet binnen een hele korte tijd een beknopte presentatie geven over wat jouw bedrijf doet en kan. Ook tijdens vergaderingen en andere bijeenkomsten is de confrontatie met de spanning van het onder druk presenteren een forse uitdaging. Hoe ga je met presentatiestress om en is het geven van een succesvolle en effectieve presentatie te leren. Hoe breng je je boodschap en leer je meer uit je eigen stijl te halen.

In de training leer je om te gaan met de spanning en onzekerheid. De deelnemers worden zich bewust van de eigen stijl en hun sterke kanten. Tijdens de training wordt er veel geoefend om de presentatievaardigheid naar een hoger plan te tillen.


Doelgroep
Metaalunie Jong Management-leden (18 tot 40 jaar)

Data en locatie
De cursus wordt gehouden op een tweetal data namelijk op 15 en 21 mei 2019 van 9.30 uur tot 16.45 uur in het gebouw van de Koninklijke Metaalunie aan de Einsteinbaan 1 te Nieuwegein. Specifieke kennis van de te behandelen onderwerpen is niet vereist. Graag aangeven op het aanmeldingsformulier voor welke datum jouw voorkeur uitgaat.

Deelnamekosten
Deelname kost € 350,00 (excl. btw) per deelnemer (normaliter € 395,- excl. btw). Een lunch en cursusmateriaal zijn in de prijs inbegrepen.

Subsidie
Ondernemingen die vallen onder de CAO voor het Metaalbewerkingsbedrijf en daardoor ook bijdragen aan OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking), adviseren wij bij de Stichting OOM te informeren naar de mogelijkheden voor een bijdrage voor deze cursus. OOM, afdeling vergoedingen, telefoonnummer 0172-521555.

Aanmelden
Aanmelden kan door uiterlijk 8 mei a.s. het aanmeldingsformulier in te zenden naar info@metaalunieacademie.nl.

Facturatie
Een week voor aanvang zal de Metaalunie Academie een factuur toesturen met een betalingstermijn van 14 dagen.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail en een opdracht ter voorbereiding op de cursusdag.

Let op: het aantal deelnemers voor deze cursus is beperkt. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.
Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

MJM cursus: Succesvol presenteren (15 of 21 mei), wo 15 mei '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven