U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Trainingsdag voor een succesvolle deelname aan Duitse Beurzen
woensdag 20 maart '19
tot en met
woensdag 20 maart '19

Wilt u ook goed voorbereid deelnemen aan een Duitse beurs? En wilt u weten hoe u uw bedrijf of uw producten daar het beste kunt presenteren of verkopen? 

Koninklijke Metaalunie organiseert  in samenwerking met Taleninstituut Regina Coeli ofwel beter bekend als “de nonnen in Vught” op woensdag 20 maart een trainingsdag om u goed voor te bereiden op een Duitse beursdeelname. En u tevens de juiste handvatten mee te geven om een goede indruk te maken tijdens het zo belangrijke eerste contact!

In één volle dag krijgt u vaardigheden om u voor te stellen in o.a. een korte salespitch, leert u over specifieke verkooptechnieken voor de Duitse markt en krijgt u tal van hints en tips over hoe u zich het beste presenteert op de Duitse beurzen. 

Engelse of Duite sessie
Vanwege het internationale karakter van veel Duitse beurzen kunt u ook kiezen voor een  Engelse trainingssessie. Tijdens de lunch en het afsluitende diner wordt alleen Duits of Engels gesproken. U kunt dus de gehele dag oefenen.
Deze trainingsdag wordt georganiseerd in het kader van het Starters International Business programma (SIB), in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). SIB is een subsidieregeling die is bedoeld ter ondersteuning van startende mkb-exporteurs.

Locatie
Regina Coeli, Martinilaan 12 in Vught

Kosten
De kosten voor deelname (inclusief lunch en diner) bedragen slechts € 75,-

Aanmelden
U kunt zich aanmelden tot en met 28 februari a.s. met de nevenstaande aanmeldknop. Daar kunt u ook aangeven of u kiest voor een Duitse of Engelse sessie. Het aantal plaatsen is beperkt. Reageer daarom snel om uw deelnamen zeker te stellen. Er kunnen maximaal 2 personen per bedrijf deelnemen. Bij een no-show brengen wij € 250,- in rekening.

Prijs:
Locatie: Regina Coeli, Martinilaan 12 in Vught
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Trainingsdag voor een succesvolle deelname aan Duitse Beurzen , wo 20 mrt '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven