U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Teqnow: Wanneer kiezen voor klantspecifieke robotoplossingen?
dinsdag 12 februari '19
tot en met
dinsdag 12 februari '19

Voor u als ondernemer wordt robotisering steeds belangrijker. Veel ondernemers kiezen voor een robotcel die "standaard" in de markt wordt gezet (soms wel met kleine klantspecifieke aanpassingen). Vaak kan dit effectief zijn. Als ondernemer kunt u echter ook kiezen voor een speciaal voor u ontworpen robotcel die exact past bij uw productieproblematiek. Dergelijke cellen zijn doorgaans fors duurder. Doordat de robotcel helemaal is toegesneden op uw productieomgeving is het rendement dat een dergelijke cel echter vaak veel hoger dan van een standaard robotcel.

Om u inzicht te geven in de mogelijkheden van een speciaal voor u ontwikkelde robotcel organiseert Teqnow de bijeenkomst:

Wanneer kiezen voor klantspecifieke robotoplossingen?

Tijdens de bijeenkomst krijgt u vanuit uw processen inzicht in de mogelijkheden die een dergelijke robotcel voor u kan bieden. Doordat een dergelijke cel ontwikkeld moet worden krijgt u echter wel te maken met bepaalde risico's tijdens dit ontwikkeltraject. Ook hieraan besteden we aandacht tijdens deze bijeenkomst.

> Meer informatie en aanmelden via de Teqnow website.


Prijs:
Locatie: Koninklijke Metaalunie, Einsteinbaan 1, Nieuwegein
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Teqnow: Wanneer kiezen voor klantspecifieke robotoplossingen?, di 12 feb '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven