U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Workshop P&O café OOM: Wordt en blijf als werkgever aantrekkelijk voor (nieuwe) medewerkers
donderdag 14 februari '19
tot en met
donderdag 14 februari '19

Je weet dat je, als onderneming, 'iets' met employer branding moet. Maar wat is het employer brand van uw organisatie eigenlijk? En hoe vertaal je dat naar content en resultaat? Leer het in deze employer branding workshop (aangeboden door P&O OOM cafe)!

Workshop Employer Branding

Datum : donderdag 14 februari 2018
Locatie : Leenstra BV, Tussendiepen 52, 9206 AE Drachten
Tijdstip : 16.00 – 20.00 uur, incl. maaltijd
Kosten : kosteloos

Technische bedrijven zijn bescheiden en vaak intern gericht, maar ook ontzettend trots! Trots op het bedrijf, de medewerkers, het product. Op dit moment is het vinden van de juiste mensen een uitdaging. Maar ook het binden van personeel is soms lastig in deze overspannen arbeidsmarkt.

Om aantrekkelijk te blijven als werkgever, moet je naar buiten treden en laten zien waar je goed in bent. Want alles wat jouw bedrijf doet of mee in het nieuws komt (positief of negatief) heeft invloed op hoe mensen tegen je bedrijf aan kijken. Dit biedt veel kansen voor branding van je eigen bedrijf oftewel een goede en authentieke boodschap uitdragen.

Employer Branding oftewel Arbeidsmarktcommunicatie heeft alles te maken hoe je ervoor zorgt dat je aantrekkelijk wordt en blijft voor (nieuwe) medewerkers. Het is geen verkooptool, maar een bedrijfsvisie.

Deze workshop biedt deelnemers handvatten om de volgende dag aan de slag te gaan en laat zien dat je geen ruim budget nodig hebt om te beginnen. De workshop is concreet en tastbaar op een interactieve manier met ruimte voor input, maar ook veel voorbeelden.

‘Binnen beginnen is buiten winnen’. Om te zorgen dat je bedrijf een aantrekkelijk imago heeft moet je zorgen dat je eigen medewerkers je verhaal omarmen en ambassadeur worden van je onderneming.

Waarom meedoen?
Je leert hoe je de kern van je bedrijfscultuur kunt identificeren, hoe je dit omzet in content en hoe dat van invloed is op in- en externe beeldvorming en werkgeluk. Deze workshop wordt aangeboden in een reeks van P&O cafés die in 2019 worden georganiseerd door de scholingsfondsen OOM en AO+Metalektro, de branche -organisaties Koninklijke Metaalunie en FME en de vakorganisaties FNV, CNV en De Unie en het Opleidingsbedrijf Metaal/OBM. De onderwerpen voor deze cafés kunt u zelf bepalen na afloop van deze workshop. Aan een aantal van deze cafés zijn wel kosten verbonden.

Aanmelden
Via de button Registreer op deze pagina. Uw aanmelding wordt automatisch bevestigd.

Prijs:
Locatie:
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Workshop P&O café OOM: Wordt en blijf als werkgever aantrekkelijk voor (nieuwe) medewerkers , do 14 feb '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven