U bent niet ingelogd.
U bevindt zich hier: Actueel » Agenda » Details

Toon Event Detail

Nieuwjaarsbijeenkomst met bezoek aan theaterspektakel The Addams Family (Noord)
donderdag 17 januari '19
tot en met
donderdag 17 januari '19Graag heffen wij met u het glas op het nieuwe jaar en blikken we vooruit naar een nieuw jaar van dromen, durven en doen! Daarnaast nodigen we u graag uit voor een unieke belevenis: de noordelijke première van het theaterspektakel The Addams Family in Martiniplaza in Groningen. 

Let op: wilt u de nieuwjaarsbijeenkomst & The Addams Family bijwonen? Stuur een e-mail naar: huijben@metaalunie.nl, o.v.v. gegevens deelnemers (max. 2 per bedrijf). De kaarten worden verstrekt op volgorde van aanmelding. U ontvangt z.s.m. een reactie.

U wordt welkom geheten door het bestuur in de Springerfoyer van MartiniPlaza in Groningen waarna om 16.30 uur de voorzitter van district Noord, Dick Bosker, en onze landelijke voorzitter Fried Kaanen, samen met u een toost uitbrengen op het nieuwe jaar en hierbij alvast vooruitblikken op wat komen gaat.

De Nieuwjaarsbijeenkomst van district Noord is een ideale gelegenheid om uw collegae, vrienden en bekenden in een gezellige en ontspannen sfeer te ontmoeten en te netwerken en dat alles dit jaar in combinatie met de noordelijke première van het theaterspektakel The Addams Family. 

Om ca. 18.15 uur wordt het buffetdiner geopend in de Springerfoyer. Om 19.45 uur gaat het gezelschap naar speciaal voor Metaalunie geblokte 1e rangs plaatsen voor de musical. In de pauze en na afloop is er een hapje en drankje in de Springerfoyer. U ontvangt een uitrijkaart en na een indrukwekkende avond keert u met een nieuwe ervaring rijker en nieuwe contacten huiswaarts.

Programma

  • 16.00 uur / Ontvangst met koffie/thee en nieuwjaarsrolletjes
  • 16.30 uur / Toost op het nieuwe jaar en vooruitblik door de beide voorzitters
  • 17.00 uur / Een blik achter de schermen van Martiniplaza en de musical
  • 17.50 uur / Drankje en diverse mededelingen
  • 18.15 uur / Diner
  • 19.15 uur / Afsluiting met koffie/thee en iets lekkers
  • 19.45 uur / Vertrek richting de grote zaal
  • 21.10 uur / Pauze
  • 22.30 uur / Nazit met borrel

Kosten 
Voor deelname aan dit programma wordt € 47,50 p.p. excl. btw in rekening gebracht. De factuur ontvangt u achteraf. Dit is inclusief toegangsbewijs, parkeerkaart, buffetdiner, drankjes en hapjes. Wilt u alleen de nieuwjaarsreceptie bezoeken? Dat kan ook en daar zijn geen kosten aan verbonden. Dit graag vermelden bij aanmelding.

VOL = VOL.
We hebben een beperkt aantal kaarten weten te regelen voor dit spektakel dus is er een maximum gesteld van 4 kaarten per bedrijf. Wilt u deze nieuwjaarsbijeenkomst & theaterspektakel nog bijwonen? Stuur een e-mail naar huijben@metaalunie.nl o.v.v. gegevens gewenste deelnemers (max 2 kaarten per bedrijf). De kaarten worden verstrekt op volgorde van aanmelding. U ontvangt z.s.m. een reactie.


Bij afmelding na 10 januari 12.00 uur of bij NO-SHOW, zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen. Wanneer de belangstelling te groot is wordt u op een wachtlijst geplaatst. Wanneer er nog kaarten beschikbaar komen dan wordt u gebeld. 

Prijs:
Locatie: MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, 9727 KB Groningen
Beschikbare plekken:
Bijlage

Direct inschrijven

Nieuwjaarsbijeenkomst met bezoek aan theaterspektakel The Addams Family (Noord), do 17 jan '19
  • Nog plekken beschikbaar

Reeds ingeschreven